TransHeroes® | Smart Logistics Group voor internationaal transport

We verzorgen slimme logistieke oplossingen, waarbij we onze klanten bij naam kennen en onze vaste groep medewerkers zich elke dag weer met hart en ziel inzetten voor onze sport: internationaal transport!

TransHeroes onderscheidt zich doordat het bedrijf is opgedeeld in business units waar elk onderdeel haar eigen specialisme kent. Persoonlijk en betrokken, maar toch de overkoepelende kracht van een allround logistiek dienstverlener. Wegtransport, luchtvracht, zeevracht of een exportdocument? Of zoekt u warehousing voor uw goederen? Wij helpen u verder!

(Weg)Transport

Transport met de vrachtauto blijft de belangrijkste vorm van transport, zeker binnen Europa. Logisch, want meer flexibiliteit dan een vrachtauto is bij geen van de andere vorm van transport te vinden. TransHeroes verzorgt als expediteur het ladingvervoer van A naar B. Daarbij maakt het niet uit of uw transport binnen Nederland, Europa of ver daarbuiten plaats moet vinden. Dankzij ons enorme netwerk bieden wij de juiste oplossing tegen de beste tarieven. Europawijde distributie met lijndiensten naar nagenoeg elk gedeelte van Europa zorgen ervoor dat u aan een telefoontje genoeg heeft. Wilt u een offerte voor transport over de weg?

Luchtvracht

De meest snelle vorm van intercontinentaal transport is luchtvracht. Vandaag iets versturen en (over)morgen ophalen aan de andere kant van de wereld, het kan. Onze business unit TTS TransAir® is een IATA aangesloten erkende luchtvrachtexpediteur en verzorgt wereldwijde zendingen met luchttransport. Australië, het Midden Oosten, Zuid Amerika of Azië, overal ter wereld hebben wij agenten die lokaal uw leverancier of klant verder kunnen helpen. Korte communicatielijnen en uitgebreide service inclusief volledige douane begeleiding, we zorgen ervoor dat uw luchtvracht conform afspraak wordt afgeleverd.

Zeevracht

Zeer kosten efficiënt om zowel kleine als grote trajecten te bedienen, mits uw goederen geen haast hebben. Dat is transport met zeecontainers in een notendop. Onze zeevracht afdeling TTS TransOcean® is volledig gespecialiseerd in het verschepen van lading met een zeecontainer. Hierbij verzorgen wij de korte trajecten (binnen Europa, ook wel Short-Sea genoemd) als de lange trajecten naar de andere kant van de wereld (Deep-Sea).  Omdat we contracten hebben met meerdere consolidators en rederijen kunnen we u snel voorzien van scherpe zeevracht tarieven en vertellen we u er direct bij wanneer het vrachtschip afvaarten heeft. Onze douane afdeling verzorgt de opmaak van de juiste (export)documenten. Alles onder controle!

Koeriersdienst

Soms moet het snel, zeker voor de kleinere zending is de inzet van een koerier soms de uitgelezen mogelijkheid om een partij goederen toch op tijd op de plaats van bestemming te krijgen. Onze koeriersdienst TTS TransUrgent® verzorgt dit voor u. Tot 10 europallets of 1500 kilogram zijn onze koeriers door geheel Europa actief. Onze unieke belofte hierbij is: u betaalt alleen de heenweg, we zorgen zelf voor de retourvracht! Ook durven wij toe te zeggen dat we in geheel Europa (!) binnen 2 tot 3 uur na opdrachtverstrekking een koerier op de laadplaats hebben staan.  Test ons maar!

Warehousing

Met diverse warehouses in het oosten van Nederland verzorgen wij op ca. 30.000 m2 de op- en overslag van goederen voor onze klanten. Dat we meer doen dan alleen een pallet opslaan spreekt voor zich. We stickeren, labelen, her- en verpakken uw goederen zodat u of uw klant ze precies zo ontvangt zoals ze willen. Onze warehouses zijn breed gecertificeerd om onze kwaliteit van dienstverlening aan te kunnen tonen: ISO9001, ISO22000, GMP-B3 & Bio-SKAL. U kunt er dus op vertrouwen dat uw goederen in goede en betrouwbare handen zijn.

Douane

Het blijft altijd een lastig aspect bij internationale handel; de juiste douane documenten. Helaas zien wij dat de documenten vaak een sluitpost zijn, maar de documenten hangen vaak samen met het type transport, de incoterms en de opmaak van de facturen. Onze ervaren douane declaranten weten u goed te begeleiden zodat dergelijke zaken onder controle zijn voordat het transport van uw goederen gaat beginnen. Naast de opmaak van een uitvoeraangifte of een Eur.1 certificaat verzorgt onze douane afdeling ook fiscale vertegenwoordiging en kunt u ons inhuren als douane consultant. Kortom, heeft u een vraag op douane gebied? Neem contact met ons op!


"We are what you need!"

Wij verzorgen de best mogelijke logistieke oplossingen. Ontvang snel een op maat gemaakte offerte of aarzel niet om contact met ons op te nemen