Bedrijven

TransHeroes

TransHeroes

TransHeroes® | Smart Logistics Group

Eén partner voor elk logistieke uitdaging. Vaste contactpersonen en allemaal passie voor transport en logistiek. Dat is TransHeroes®  in een notendop. Onze slogan is niet voor niets: “We are what you need”.

Als moederbedrijf van diverse business units die zich stuk voor stuk gespecialiseerd hebben in een eigen stuk van de logistieke keten onderscheidt TransHeroes® zich van de concurrentie. Specialisten die allemaal goed zijn in hun vak, overkoepeld door één organisatie. Een logistieke familie van vakidioten die dagelijks alles in het werk stellen om uw afspraken na te komen.

Kerngezond en snel groeiend

TransHeroes® is een kerngezond bedrijf en heeft de afgelopen jaren een stormachtige groei doorgemaakt. Hiervoor is het bedrijf of haar werkmaatschappijen beloond met meerdere FD Gazellen Awards en High Growth Awards. In 2015 mocht het bedrijf (destijds nog onder de naam van ATB Group B.V.)  zelfs de Gouden Gazelle in ontvangst nemen voor het snelst groeiende bedrijf van Overijssel. Daar zijn wij in onze traditionele logistieke markt best een beetje trots op.
Diverse businessunits

Wat kunnen we voor u betekenen? Onze dienstverlening wordt niet uitgevoerd door TransHeroes® maar door een van haar werkmaatschappijen. In het volgende overzicht wordt weergegeven wie wat doet binnen TransHeroes® | Smart Logistics Group.

transport portugal spanje


 

BTA International

 

BTA International – Spanje en Portugal Transport
Heeft u transport van/ naar Spanje of Portugal, dan hoeft u niet verder te zoeken. BTA International is uw partner. Opgericht in 1993 en volledig gespecialiseerd in transporten van en naar het zuiden van Europa. 1 Pallet tot speciaal transport, gaat het naar Spanje of Portugal dan is BTA International uw antwoord.  Lees hier meer over BTA International.


 

tts quality logistics

wegtransport

TTS Quality Logistics | Transport | Warehousing | Customs
Opgericht in 1986 als Transport Team Salland in Holten heeft het bedrijf zich de afgelopen 3 decennia ontwikkeld tot een speler van formaat op gebied van wegtransport en distributie binnen Europa en ver daar buiten. Zo komen de vrachtwagens onder de vlag van TTS tot in Mongolië en Kazachstan. Begin jaren ’90 is door de bouw van een eigen warehouse begonnen met de opslag activiteiten dat inmiddels is uitgegroeid tot ruim 30.000m2 capaciteit. Op- en overslag, Value Added Logistics, Voorraadbeheer en alle andere activiteiten zoals bestickeren, labelen en ompakken van goederen behoren tot het takenpakket. Daarbij beschikt TTS over een eigen AEO-S en AEO-C gecertificeerde douane afdeling dat zich volledig heeft toegelegd op de opmaak van in- en uitvoerdocumenten. Invoeraangiftes, exportdocumenten en zaken als fiscale vertegenwoordiging zijn dagelijkse werkzaamheden. De douane afdeling assisteert ook de andere ondernemingen binnen TransHeroes® op gebied van douane en import/export. Wilt u meer weten? Klik hier.

koeriersdienst


spoedtransport transurgent

TTS TransUrgent® | Urgent & Express Transport
Zoals de naam al doet vermoeden is TTS TransUrgent® volledig gespecialiseerd in spoedtransport. Als internationale koeriersdienst rijden er koeriers door geheel Europa. Opgericht in 2015 om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen op gebied van spoed- en sneltransport. Geen bestemming is te gek. Onze koeriers rijden niet alleen van Nederland naar het buitenland maar ook tussen de Europese landen onderling. En het mooie is, u betaalt alleen de kilometers die we met uw zending aan boord rijden. We verzorgen zelf aansluitende lading of retourvracht. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt. Lees meer over TTS TransUrgent®.

tts transair


luchtvracht transair

TTS TransAir® | Worldwide Air Freight
Onze luchtvracht afdeling, onder de naam van TTS TransAir®, is in 2016 opgericht. Binnen de TransHeroes® | Smart Logistics Group heeft TTS TransAir® zich de afgelopen tijd stormachtig ontwikkelt. Als IATA aangesloten luchtvracht expediteur doet TTS TransAir® rechtstreeks zaken met alle grote luchtvaartmaatschappijen. Kennis van zaken en een volledige begeleiding van uw luchttransport van deur tot deur. Of uw zending nu naar Australië moet of vanuit China geïmporteerd moet worden. Onze luchtvrachtexpediteurs regelen het! Meer weten over TTS TransAir®? Klik dan hier.


zeevracht

zeevracht transocean

TTS TransOcean® | Worldwide Ocean Freight
In nauwe samenwerking met onze luchtvracht en douane afdeling maakt TTS TransOcean® het onze klanten op gebied van transport over zee wel erg gemakkelijk. TTS TransOcean is opgericht in 2017 en staat voor complete ontzorging van alle facetten op het gebied van containertransport, douane documenten en uiteraard het boeken van de beste rederij tegen de laagste tarieven. Wilt u meer weten over TTS TransOcean? Lees hier meer.


"We are what you need!"

Wij verzorgen de best mogelijke logistieke oplossingen. Ontvang snel een op maat gemaakte offerte of aarzel niet om contact met ons op te nemen