Transport Lesotho

Transport Lesothotransport lesotho

Verscholen in de binnenlanden van Afrika ligt een land dat voor ons toch wonderwel gemakkelijk te bereiken is: Lesotho. Als u dus een transport naar Lesotho nodig heeft, dan kunt u altijd op ons rekenen. Sterker nog, onze specialisten van TTS TransAir hebben zoveel ervaring met het versturen van een luchtvracht naar Lesotho, dat uw zending altijd binnen enkele dagen onderweg is. Daarbij verzorgen we niet alleen het vervoer, maar indien gewenst ook alle bijkomende zaken als douanepapieren. Nooit meer zelf een uitvoer aangifte of certificaat van oorsprong verzorgen, dat klinkt wel aantrekkelijk. Gemakkelijker dan ons luchttransport naar Lesotho wordt het niet.

– Altijd snel beschikken over een efficiënt transport naar Lesotho
– Uw luchtvracht naar Lesotho verzenden we tegen de laagste tarieven
– We houden u altijd op de hoogte via uw persoonlijke aanspreekpunt in Nederland
Douanepapieren, tijdelijke opslag, vervoer naar de luchthaven: allemaal geen probleem
– Vandaag nog een persoonlijke offerte in uw mailbox als u nu contact met ons opneemt

transport lesothoLuchtvracht naar Lesotho

Wat het doel van uw zending ook is – bijvoorbeeld zakelijke export, ontwikkelingshulp of welke reden dan ook – wij krijgen uw goederen altijd snel op hun bestemming. Zo’n luchttransport naar Lesotho verzorgen wij bovendien tegen de laagste tarieven, omdat we als erkende IATA aangesloten luchtvrachtagent zaken kunnen doen met ruim 250 luchtvaartmaatschappijen.

Tegelijkertijd kunnen we u ook alle randzaken uit handen nemen. Zo hoeft u nooit meer zelf douanepapieren te verkrijgen en ook hoeft u nooit meer ruimte vrij te maken voor tijdelijke opslag van uw zending. Want totaal ontzorgen op het gebied van transport en logistiek, dat is ons doel. En heeft u toch nog een vraag, dan is uw persoonlijke aanspreekpunt altijd bereikbaar. Zo gemakkelijk was een luchttransport naar Lesotho nog nooit!


"We are what you need!"

Wij verzorgen de best mogelijke logistieke oplossingen. Ontvang snel een op maat gemaakte offerte of aarzel niet om contact met ons op te nemen