Transport Thailand

Transport Thailand

Thailand is niet alleen een heel populair vakantieland, maar ook een hele populaire handelsbestemming voor zowel import als export. Dat TransHeroes® voor u elke vorm van transport naar Thailand kan gebruiken is dan ook goed nieuws. Wilt u bijvoorbeeld snel een lading op zijn bestemming hebben, dan zet TTS TransAir met groot gemak een luchtvracht naar Thailand voor u op. En ons team van TTS TransOcean is juist gespecialiseerd in zeevracht naar Thailand, perfect voor lage prijzen en grote ladingen. En wat u ook nodig heeft, we bieden u altijd een totaalpakket aan diensten. U heeft dus totaal geen omkijken naar uw transport.

– Laat uw transport naar Thailand verzorgen door erkende specialisten
– De snelste luchtvracht naar Thailand tegen de laagste tarieven
– Ultieme efficiëntie met een goedkope zeevracht naar Thailand
– Douanezaken lastig? Wij verzorgen ze graag voor u
– Altijd een aanspreekpunt en binnen enkele uren een persoonlijke offerte

Luchtvracht naar Thailand

Bij een luchttransport naar Thailand zijn eigenlijk maar twee facetten van belang: de levertijd en de kosten. En over beide kunnen we kort zijn, we werken tegen de laagste tarieven en kunnen altijd binnen enkele dagen uw zending op zijn bestemming krijgen. Wat u zich misschien niet realiseert is dat we u daarnaast nog veel meer werk uit handen nemen, omdat we indien gewenst ook alle bijkomende zaken voor u regelen. Bijvoorbeeld het verkrijgen van belangrijke douanepapieren of het reserveren van een vervolgtransport in Azië. En allemaal voor dezelfde prijs, zo wordt het wel heel aantrekkelijk.

transport thailand
Zeevracht naar Thailand

Voor een containertransport moet u bij TTS TransOcean zijn. Dat geldt voor zowel een grote hoeveelheid goederen (FCL transport) als een kleinere lading (LCL of groupage transport). Wij zijn namelijk in staat om de meest efficiënte vorm van transport voor u in te zetten, zodat u nooit teveel betaalt. Ook hierbij geldt natuurlijk dat onze eigen customs specialisten als u dat wilt alle douanepapieren voor u in orde maken. U heeft dus nergens omkijken naar. En heeft u toch nog een vraag, dan brengt uw vaste aanspreekpunt binnen TransHeroes® u graag op de hoogte.
NEEM NU CONTACT MET ONS OP EN ONTVANG SNEL EEN HELDERE EN PERSOONLIJKE OFFERTE!

 


"We are what you need!"

Wij verzorgen de best mogelijke logistieke oplossingen. Ontvang snel een op maat gemaakte offerte of aarzel niet om contact met ons op te nemen