Transport IJsland


Transport IJslandtransport ijsland

Vanwege de ligging van het eiland zou u misschien verwachten dat het erg lastig is om een transport naar IJsland geregeld te krijgen. En hoewel het dat voor een leek waarschijnlijk ook is, geldt dat niet voor ons. Door onze jarenlange ervaring lukt het ons zelfs om IJsland op meerdere manieren te bereiken. Voor u betekent dit dat u altijd over het meest geschikte transport beschikt. Bijvoorbeeld een luchtvracht naar IJsland als de snelheid van uw pakket of kleine zending voor u doorslaggevend is. Maar we verzorgen net zo gemakkelijk een zeevracht naar IJsland voor u op als de prijs zo laag mogelijk moet zijn. Dat is het voordeel van samenwerken met TransHeroes®!

– Altijd snel een transport naar IJsland voor u geregeld
– Over zee of met een luchtvracht naar IJsland
– Altijd de laagste tarieven voor uw goederenvervoer
– Het gemak van een vast contactpersoon die altijd op de hoogte is
– Vandaag nog een persoonlijke en heldere offerte van ons ontvangen

Luchtvracht naar IJsland

De snelste manier van vervoeren is een luchtvracht naar IJsland. Dat betekent namelijk dat uw goederen er maximaal enkele dagen over zullen doen om op hun bestemming te komen, waar deze ook is op het eiland. Dat lijkt misschien een hele kostbare onderneming, maar door ons uitgebreide netwerk bent u bij ons altijd verzekerd van de scherpste tarieven. En heeft u nog meer nodig, zoals vervoer naar de luchthaven, dan zit u bij ons ook altijd goed. Want totaal ontzorgen op het gebied van transport en logistiek, dat is wat we doen! Onze IATA geaccrediteerde luchtvracht afdeling TTS TransAir® verzorgt dit voor u.

Zeevracht naar Izeevracht ijslandJsland

Laat u ons een zeetransport naar IJsland verzorgen, dan weet u zeker dat er geen goedkoper vervoer mogelijk is. En dat geldt niet alleen voor het geval u een volle zeecontainer (FCL) wilt vervoeren, maar door onze efficiënte werkwijze ook voor kleinere ladingen. Bovendien is onze werkwijze erop gericht om u al het logistieke werk uit handen te nemen. Heeft u bijvoorbeeld lastig verkrijgbare douanepapieren nodig, of zoekt u tijdelijke opslagruimte, dan zit u bij ons ook altijd goed. U heeft simpelweg nergens omkijken naar. Dus of u nu een enkele pallet naar IJsland moet vervoeren of u heeft een geheel machinepark verkocht? Wij zorgen ervoor dat uw goederen er binnen de afgesproken termijn staan!

Wilt u meer weten? Neem contact op voor meer informatie of vraag online een offerte aan voor uw transport.


"We are what you need!"

Wij verzorgen de best mogelijke logistieke oplossingen. Ontvang snel een op maat gemaakte offerte of aarzel niet om contact met ons op te nemen