Transport Zwitserland

Transport Zwitserlandtransport zwitserland

Als u een partij goederen naar het Alpenland wilt vervoeren wilt u natuurlijk beschikken over het beste transport naar Zwitserland. Als wij het transport voor u mogen uitvoeren is dat ook precies wat u krijgt. En niet alleen vanwege de laagste tarieven waarmee we altijd werken, maar ook vanwege de flexibiliteit en vakkundigheid van onze organisatie. Want wij bieden niet alleen regulier goederenvervoer naar Zwitserland, maar kunnen ook inspelen op al uw bijzondere vragen. Heeft u bijvoorbeeld een zending die vandaag nog moet vertrekken, dan laten we een koerier naar Zwitserland rijden. Maar ook met bijzondere ladingen kunt u bij ons terecht. Dat is het gemak van TransHeroes®!

– Zwitserland inclusief volledige douane-begeleiding
– Op maat gemaakt goederenvervoer naar Zwitserland tegen de laagste tarieven
– Uitgebreid dienstenpakket, waarmee we u volledig ontzorgen op logistiek gebied
– Versla de concurrentie met de snelste koerier naar Zwitserland
– Vandaag nog een persoonlijke en heldere offerte voor uw transport

Internationaal transport naar Zwitserland

transport zwitserland

Hoewel er natuurlijk veel meer partijen zijn die een transport naar Zwitserland bieden, bent u bij ons toch in de best denkbare handen. Bijvoorbeeld omdat we altijd snel een betrouwbaar en goedkoop transport kunnen bieden, maar vooral om we veel verder gaan dan dat. We bieden u namelijk een dienstenpakket waarmee u totaal geen omkijken hoeft te hebben naar logistieke werkzaamheden. Tijdelijke goederenopslag, verpakken en ompakken, value added logistics en het verkrijgen van belangrijke douanepapieren, alles is mogelijk!

We vertrekken op dagelijkse basis naar Zwitserland met zowel volle trailers (FTL) als met deelpartijen en groupage zendingen. Houdt u rekening met een transittijden van 72 tot 120 uur. Sneller is mogelijk, vraag onze planningsafdeling naar de mogelijkheden.

Koerier naar Zwitvracht zwitserlandserland

U denkt dat het onmogelijk is om vandaag nog een transport naar Zwitserland te laten vertrekken? Of om morgen al over goederen te kunnen beschikken die nu nog in Zwitserland zijn? Dan heeft u het gelukkig mis. Door onze jarenlange ervaring hebben we namelijk een groot netwerk opgebouwd en beschikken we altijd snel over een koerier naar Zwitserland. Die rijdt tegen zeer concurrerende  tarieven vandaag nog weg met uw lading. Zo gemakkelijk was een goederenvervoer naar Zwitserland nog nooit! Daarbij kunt u rekenen op onze belofte dat u alleen de heenweg betaalt, we verzorgen namelijk zelf de retourvracht voor onze koerier. Dit houdt in dat u bij ons een stuk goedkoper uit bent dan bij een traditionele koeriersdienst.


"We are what you need!"

Wij verzorgen de best mogelijke logistieke oplossingen. Ontvang snel een op maat gemaakte offerte of aarzel niet om contact met ons op te nemen