Transport Cuba

Transport Cubatransport cuba

Cuba is niet alleen een heel populaire vakantiebestemming, er zijn ook tal van redenen te bedenken waarom u een transport naar Cuba nodig kunt hebben. Maar wat de reden van uw transport ook is en wat u ook wilt vervoeren, wij krijgen uw lading altijd snel op zijn bestemming. Omdat we zowel een zeevracht naar Cuba als een luchtvracht naar Cuba kunnen verzorgen beschikt u altijd over het transport dat het beste bij uw zending past. Dat betekent niet alleen de kortste levertijden, maar vooral ook de laagste kosten! En gekoppeld aan onze service kun nen we het gewoon niet aantrekkelijker maken.

– Over zee of door de lucht: uw transport naar Cuba is altijd snel onderweg
– Vervoer tot wel volle zeecontainers met onze efficiënte zeevracht naar Cuba
– Altijd een vast aanspreekpunt in Nederland, dus u bent altijd op de hoogte
Uw luchtvracht naar Cuba kan al binnen enkele dagen op zijn bestemming zijn
– We sturen u vandaag nog een heldere offerte als u nu contact met ons opneemt

Zeevracht naar Cuba

Omdat het een eiland is kunnen we uw goederen natuurlijk heel goed met een zeevracht naar Cuba brengen. Dat betekent dat u een grote hoeveelheid goederen voor een lage prijs kan laten vervoeren. Tot wel een volle zeecontainer (FCL), maar ook kleinere zendingen (LCL of groupage) zijn natuurlijk mogelijk. Omdat we vanuit Nederland ook diensten bieden op het gebied van douanezaken, tijdelijke opslag en meer nemen we u alle werkzaamheden uit handen. Zo heeft u nergens omkijken naar, maar bent u wel verzekerd van een goed en goedkoop containertransport naar Cuba.

Luchtvracht naar Cuba

Heeft u geen tijd te verliezen? Onze experts van TTS TransAir kunnen uw zending altijd binnen enkele dagen afleveren met een luchtvracht naar Cuba. Dat komt omdat we niet alleen een stukje laadruimte voor u reserveren, maar u ook alle randzaken uit handen nemen. Dat betekent bijvoorbeeld dat u niet meer zelf een invoer- of uitvoeraangifte hoeft in te vullen, of vervoer naar de luchthaven hoeft te regelen. Totaal ontzorgen op het gebied van transport en logistiek, dat is namelijk ons doel. En wat u ook wilt vervoeren, we werken altijd tegen de scherpste tarieven.

Neemt u zelf de proef op de som en vraag online een offerte aan voor uw logistieke wens.


"We are what you need!"

Wij verzorgen de best mogelijke logistieke oplossingen. Ontvang snel een op maat gemaakte offerte of aarzel niet om contact met ons op te nemen