Transport Jamaica

Transport Jamaicatransport jamaica

Wie dacht dat Nederlanders alleen voor het ontspannen leven en de prachtige natuur naar Jamaica gaan heeft het mis. Het kan namelijk heel goed zijn dat u, net als veel andere ondernemers, binnenkort een transport naar Jamaica nodig heeft. Bijvoorbeeld omdat u er een belangrijke klant heeft of omdat u goederen vanaf het eiland wilt importeren. In dat geval kunt u al tijd op ons rekenen. Want met zowel zeevracht naar Jamaica als luchtvracht naar Jamaica bieden we u altijd het meest efficiënte transport. En natuurlijk werken we altijd tegen de laagste tarieven. Zo is een transport naar Jamaica ineens wel heel erg gemakkelijk geworden.

– De Caraïben ver weg? Uw transport naar Jamaica kan een kwestie van dagen zijn
– Met onze zeevracht naar Jamaica kunnen we alles vervoeren, grote en kleine ladingen
– Zet luchtvracht naar Jamaica in als u goederen snel en goedkoop wilt vervoeren
– Laat onze specialisten alle douanepapieren voor u verkrijgen, wel zo gemakkelijk
– Geef ons uw wensen door, dan ontvangt u vandaag nog een persoonlijke offerte

Zeevracht naar Jamaica

Wilt u ook een lading goederen vervoeren met een containertransport op een groot schip, maar weet u niet waar u moet beginnen. Het enige dat u hoeft te doen is onze collega’s van TTS TransOcean uw wensen doorgeven, dan zorgen wij ervoor dat alles geregeld wordt. Van het vervoer naar de haven tot het verkrijgen van die belangrijke invoer aangifte of CvO. En we vervoeren natuurlijk zowel volle zeecontainers (FCL) als kleinere zendingen (LCL en groupage). Een zeetransport naar Jamaica was nog nooit zo gemakkelijk.

luchtvracht jamaicaLuchtvracht naar Jamaica

Heeft u geen tijd te verliezen en moeten uw goederen binnen enkele dagen in Jamaica zijn? Met onze luchtvracht naar Jamaica kunt u rekenen op onovertroffen snelheid. Dat komt omdat we niet alleen het vervoer, maar ook alle bijkomende zaken van u kunnen overnemen. Zo heeft u nergens omkijken naar en wordt er zeer efficiënt gewerkt, wat u ook wilt vervoeren. En natuurlijk verzenden we uw lading altijd tegen de scherpste tarieven, daar zorgt onze jarenlange ervaring namelijk voor.


"We are what you need!"

Wij verzorgen de best mogelijke logistieke oplossingen. Ontvang snel een op maat gemaakte offerte of aarzel niet om contact met ons op te nemen