Transport Canada

Transport Canadatransport canada 

Om de hele wereldmarkt te benutten is het belangrijk om te kunnen rekenen op perfecte transporten. Een transport naar Canada, bijvoorbeeld, dat ervoor kan zorgen dat dit immense land voor u een nieuwe markt wordt. Wat u ook wilt verzenden, binnen afzienbare tijd realiseren wij zowel zeevracht naar Canada als luchtvracht naar Canada voor u. Dat doen we altijd tegen de laagste tarieven en met de meest efficiënte transportmethodes. En omdat we u ook een totaalpakket aan verdere logistieke diensten bieden, hoeft u nergens omkijken naar te hebben. Onze eigen specialisten kunnen zelfs alle douanepapieren voor u opmaken. Dat is het gemak van samenwerken met TransHeroes®.

– Snel beschikken over een maatwerk transport naar Canada tegen de laagste prijzen
– Vervoer grote zendingen met een efficiënte zeevracht naar Canada
– Onze luchtvracht naar Canada koppelt lage tarieven aan de snelste levertijden
– Het gemak van een vast aanspreekpunt in Nederland
– Geef uw wensen door en ontvang vandaag nog een heldere offerte

Zeevracht naar Canada

Het verzorgen van een containertransport naar Canada kost u misschien veel tijd maar is voor ons een fluitje van een cent. Bovendien zorgt ons uitgebreide netwerk altijd voor concurrerende tarieven en kunnen we alles vervoeren met een zeetransport naar Canada. Dankzij onze uitstekende samenwerking met diverse rederijen en NVOCC’s bieden wij naast deze concurrerende tarieven ook nog eens snelle afvaarten doordat we niet afhankelijk zijn van een rederij. Vanzelfsprekend verzorgen we ook het transport van en naar de haven. Van een volle zeecontainer (FCL) tot een kleine lading (FLC) die we zelfs kunnen combineren met die van anderen om de kosten nog verder te verlagen (groupage). En als u wilt regelen we ook alle randzaken die bij uw transport komen kijken.

luchtvracht canadaLuchtvracht naar Canada

Heeft u goederen die over twee dagen al in Canada moeten zijn? Onze experts van TTS TransAir krijgen uw luchtvracht naar Canada in een recordtijd onderweg, en natuurlijk tegen de laagste prijzen. Vanwege onze vele certificeringen en kwaliteitskeurmerken mogen we bovendien alles vervoeren. Dus ook gevaarlijke stoffen. Als volwaardige en erkende IATA luchtvrachtagent weet u zeker dat u zaken doet met een bedrijf dat weet waar ze het over hebben. Zo is een luchtvracht naar Canada vervoeren ineens wel heel gemakkelijk geworden, zeker omdat onze eigen douane afdeling alle gewenste douane- en export documenten voor u opmaakt.

Test ons zelf maar, en vraag online een offerte aan!

 


"We are what you need!"

Wij verzorgen de best mogelijke logistieke oplossingen. Ontvang snel een op maat gemaakte offerte of aarzel niet om contact met ons op te nemen