Containertransport

Containertransport in alle soorten en maten

 

De zeecontainer is al eens de beste uitvinding van de 20e eeuw genoemd. De wereldwijde handel heeft sinds de komst van de zeecontainer een gigantische vlucht genomen. Goedkoop en duurzaam kenmerkt het vervoer van zeecontainers. Wij hebben dagelijkse containerdiensten naar Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen. Zowel over de weg maar ook via de binnenvaart. Niet alleen van onze eigen warehouses maar vanuit heel Nederland.

Profiteer van onze brede dienstverlening

Wij verzorgen niet alleen het transport van de containers binnen Nederland. TransHeroes® beschikt namelijk ook over een zeevracht afdeling die zowel short-sea als deep-sea oplossingen aanbiedt. Wij begeleiden u ook volledig met betrekking tot de douane- en exportdocumentatie. Kortom, heeft u een containertransport nodig? We helpen u graag en snel verder.

Onze containertransport klanten profiteren van:containertransport

  • Jarenlange ervaring met containertransport
  • Contracten met vele rederijen
  • Eigen douane afdeling met ervaren declaranten
  • Breed gecertificeerde dienstverlening (oa. AEO, ISO9001, ISO22000)
  • Alle logistieke aspecten onder één dak
  • Korte communicatielijnen met vaste contactpersonen

Welke typen containertransporten?

FCL – Full Container Load

Een zeer efficiënte en goedkope vorm van transport. Niet alleen kan het op allerlei manieren vervoerd worden, het is ook erg voordelig. Door het vullen van een complete container laat u geen ruimte onbenut, en hiermee gaat er dus ook geld verloren. Containers zijn er in allerlei soorten en maten, en daar maakt TransHeroes® graag gebruik van. Wij regelen altijd de beste container voor uw lading, zelfs als u daar speciale eisen aan verbind zoals een gekoeld transport met een zogenoemde “reefer”.
LCL – Less than Container Load

Geen complete container nodig? Geen enkel probleem bij TransHeroes®, door verschillende zendingen te combineren krijgen wij toch een container vol en betaalt u geen onnodig hoge bedragen. Wij halen de goederen op, verpakken en labelen alles zodat er ten alle tijde duidelijk is wat uw lading is. Wij werken samen met meerdere NVOCC’s en zeevracht consolidators zodat u altijd de beste optie krijgt voor uw containertransport.

Wordt ook een tevreden klant van de TransHeroes® | Smart Logistics Group en neem snel contact op voor meer informatie. Online een offerte aanvragen kan natuurlijk ook.

 

 


"WE ARE WHAT YOU NEED"

TransHeroes® | Smart Logistics Group is een logistiek dienstverlener met alle specialismen in eigen huis. We helpen u graag verder met wegtransport of distributie binnen Nederland, maar met hetzelfde gemak verzorgen we uw volledige logistiek vanuit China. Over de weg, door de lucht of over zee….de logistieke helden van TransHeroes® zorgen ervoor dat uw goederen op tijd staan waar ze moeten staan. Kennismaken met ons?

Selecteer uw transportbestemming: