Warehousing

Warehousing van TransHeroes®

Met ruim 30.000 m² aan opslagruimte verdeeld over verschillende locaties en warehouses, biedt TransHeroes® opslag, voorraadbeheer en Value Added Logistics activiteiten. Zo kunt u bij ons terecht voor op- en overslag van uw goederen. Palletgoed, Big Bags, IBC’s, losse dozen of ander materiaal. Onze warehouses zijn breed gecertificeerd. Onder meer ISO9001 en AEO-C. U bent ervan verzekerd dat uw goederen op een veilige plek staan. Wij fungeren als verlengstuk van uw bedrijf en nemen al het werk omtrent de logistieke activiteiten uit uw handen.

Wij bieden onder andere de volgende dienstverlening:

Alle benodigdheden onder één dak

Een logistiek traject vraagt meer dan alleen het transporteren of opslag van goederen. De logistieke helden van TransHeroes® weten dit als geen ander. Daarom kunt bij ons voor het hele traject terecht, van douanedocumenten, transport en opslag tot value added logistics, voor alles vinden wij een oplossing. Benieuwd naar onze oplossingen voor uw logistieke uitdagingen? We nodigen u graag uit om onze dienstverlening te komen bekijken.

Warehouse


"We are what you need!"

Wij verzorgen de best mogelijke logistieke oplossingen. Ontvang snel een op maat gemaakte offerte of aarzel niet om contact met ons op te nemen