Fysieke Distributie | Physical Distribution

Met fysieke distributie van TransHeroes® regelen wij de aflevering

Een compleet transport bestaat natuurlijk niet alleen uit het ophalen en afleveren van de goederen. Vaak moeten de producten ook worden verpakt en afgeleverd bij de eindgebruiker. Ook voor deze laatste stap in het logistieke traject, de Physical Distribution of fysieke distributie, kunt u uitstekend bij ons terecht.

Vanuit uw of onze eigen opslagruimtes zorgen wij voor een perfecte afwerking van uw goederen en een snelle levering aan uw klanten.

 

Onze Physical Distribution levert u een flinke tijdbesparing op

Physical Distribution is slechts één onderdeel van het logistieke traject. Wij bieden u een complete service aan, waarbij wij ervoor zorgen dat alle stappen van het logistieke traject soepel verlopen. Hierbij kunt u denken aan opslag, verpakken, bestickeren, labelen en het beheren van de voorraad. U kunt ervan uitgaan dat wij uw producten behandelen en opslaan zoals u het zelf ook zou doen.

Verder behoren de administratieve zaken ook tot onze taken, zoals het regelen en verwerken van douanepapieren en het verwerken van pakbonnen en facturen. Dankzij onze jarenlange ervaring heeft u bij ons de zekerheid dat het gehele logistieke traject efficiënt verloopt. Bovendien levert u dit een flinke tijdbesparing op. Deze tijd kunt u weer besteden aan uw eigen klanten.

Log in op onze online portal (beschikbaar op PC, tablet en smartphone) en volg uw goederen, inclusief de bijbehorende documentatie.

Benieuwd hoe wij de fysieke distributie voor u verzorgen?

Benieuwd hoe wij de goederen distributie efficiënt voor u kunnen verzorgen? Neem dan direct contact met ons via het contactformulier. Vermeld hier uw wens en wij benaderen u zo snel mogelijk om de mogelijkheden te bespreken. Vaak is dit al binnen een paar uur. Wilt u direct een antwoord? Dan kunt u ons telefonisch bereiken.


"WE ARE WHAT YOU NEED"

TransHeroes® | Smart Logistics Group is een logistiek dienstverlener met alle specialismen in eigen huis. We helpen u graag verder met wegtransport of distributie binnen Nederland, maar met hetzelfde gemak verzorgen we uw volledige logistiek vanuit China. Over de weg, door de lucht of over zee….de logistieke helden van TransHeroes® zorgen ervoor dat uw goederen op tijd staan waar ze moeten staan. Kennismaken met ons?

Selecteer uw transportbestemming: