Opslag

Wij verzorgen de opslag van uw lading

Het importeren en exporteren van goederen bestaat natuurlijk niet uit het transport alleen. Er volgen nog veel meer stappen, voordat uw producten bij uw klanten worden afgeleverd. Vaak moet de lading nog verder worden gedistribueerd.

Om alle stappen vlekkeloos te laten verlopen, bieden wij u een totaaloplossing voor opslag en overslag van uw lading. Hierbij profiteert u van diverse voordelen:

  • U heeft geen omkijken naar uw goederen
  • Wij voeren elke vorm van Value Added Logistics voor u uit
  • Uw voorraadbeheer wordt bijgehouden
  • Wij kunnen uw producten voorzien van labels of stickers
  • U heeft slechts te maken met één contactpersoon

Wij voeren alle diensten voor u uit die voor, tijdens of na de opslag van de goederen plaats moeten vinden. Zo kunnen wij uw producten van labels voorzien of uw lading ompakken in kleinere delen. Het maakt niet uit wat uw wensen zijn: wij staan het gehele traject van opslag, overslag en bewerking voor u klaar.

Opslag van food en non-foodproducten

Als u het logistieke traject aan ons uitbesteedt, heeft u dus geen zorgen meer over een goede afhandeling van een order. Dit betekent dat u meer tijd over houdt voor uw eigen “core-business”. Wij verzorgen de opslag van food en non-foodproducten. Zo zijn wij breed gecertificeerd voor warehousing van voedingsmiddelen, waaronder zelfs de opslag van biologische producten. Met verschillende warehouses en een oppervlak van ruim 30.000 m² bieden wij voldoende ruimte voor de opslag van diverse soorten producten.

Wilt u zich helemaal niet meer bezighouden met het logistieke aspect van uw producten? Laat dan ook de distributie en voorraadbeheer door ons verzorgen. U heeft dan altijd een vaste contactpersoon die alle logistieke zaken voor u oplost en verzorgt. Wel zo duidelijk.

Maak gebruik van onze online portal (beschikbaar op PC, iPad en smartphone) zodat u altijd de actuele voorraad en historie van uw orders kunt zien. Alles online en inclusief de bijbehorende vracht documentatie.

Meer weten over opslag, transport en andere logistieke zaken?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden rondom opslag, transport of andere logistieke zaken? Vraag dan meer informatie aan via het offerteformulier. Wij bellen u dezelfde werkdag nog terug. Of neem telefonisch contact met ons op. Wij vertellen u dan direct meer over de mogelijkheden. Na het telefoongesprek ontvangt u binnen enkele minuten een offerte van ons.


"We are what you need!"

Wij verzorgen de best mogelijke logistieke oplossingen. Ontvang snel een op maat gemaakte offerte of aarzel niet om contact met ons op te nemen