Value Added Logistics

Uw producten direct verkoopklaar met Value Added Logistics

 

Met de Value Added Logistics diensten van TransHeroes verzorgen wij de complete logistieke afhandeling van uw order. Hierbij voorzien wij uw goederen of producten van een verpakking, de juiste etikettering, registreren wij de zending met pakbonnen en wordt de zending klaargemaakt voor aflevering bij de eindgebruiker. Wij pakken uw goederen om in andere verpakkingshoeveelheden of voorzien de goederen van een andere doos. Kortom, onze V.A.L. dienstverlening is het verlengstuk van uw eigen organisatie.

De voordelen op een rij:

Wilt u dat uw geïmporteerde producten, halffabricaten of bulkverpakkingen direct verkoopklaar worden gemaakt? Dan doen wij dit voor u. Hier hoeft u zelf geen tijd aan te besteden. Als u kiest voor Value Added Logistics, dan kiest u voor een efficiënt logistiek traject. Dit traject bestaat niet alleen uit het transport, maar ook uit de opslag, overslag en het verkoopklaar maken van uw producten.

Via onze moderne online portal (beschikbaar op PC, iPad en smartphone) heeft u altijd direct inzage in de status van uw goederen. Ook vindt u hier alle relevante bescheiden die horen bij uw in- of uitslag. Tevens is de real-time voorraad van uw product direct beschikbaar.

Een flinke kostenbesparing en meer marge

Afhankelijk van uw wensen verzorgen wij diverse vormen van Value Added Logistics. Van het verpakken van uw producten tot aan het voorraadbeheer. Door onze brede dienstverlening kunt u het gehele logistieke traject onderbrengen bij een betrouwbare partner. Wij verzorgen bijvoorbeeld de zeevracht of luchtvracht van uw producten vanuit Azië. Wij klaren de goederen in of doen aan ‘fiscale vertegenwoordiging’ en slaan uw goederen op in Nederland. We verpakken of bewerken uw goederen en leveren de goederen conform de door uw klant gestelde wensen uit. Dit kan in Nederland zijn, Europa of ergens anders in de wereld. Dit levert u een flinke kostenbesparing op, zodat u meer marge opbouwt. Bovendien bespaart u dit veel tijd.

Meer informatie over Value Added Logistics?

Wilt u meer informatie over Value Added Logistics? Of wilt u weten hoe wij meer waarde aan uw producten kunnen toevoegen? Sluit u aan in de rij van tevreden klanten en wilt u onze dienstverlening ervaren?
Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij kunnen u dan direct uitleggen wat de mogelijkheden zijn en een offerte voor u opmaken. Of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Doorgaans is dit dezelfde dag nog.


"We are what you need!"

Wij verzorgen de best mogelijke logistieke oplossingen. Ontvang snel een op maat gemaakte offerte of aarzel niet om contact met ons op te nemen