Heb jij affiniteit met douane documenten? Trekt een internationaal opererende organisatie jou aan? Weet jij het een en ander van internationale logistiek? Werk jij graag in teamverband, maar toch met je eigen verantwoordelijkheden? Dan is de kans groot dat we op zoek zijn naar jou! Wegens groei zoeken wij namelijk een

JUNIOR DOUANE DECLARANT

Fulltime – 40 uur- Hengelo

TransHeroes is een sterk groeiende logistieke organisatie die zich volledig richt op wereldwijde expeditie van vracht. We gaan met een vrachtauto door heel Europa, in een container over water of met een vliegtuig door de lucht. Daarbij verzorgen wij douane en exportdocumenten onder de vlag van TTS Customs. Dat doen we ook nog eens erg goed, daarom zoeken we uitbreiding op die afdeling.  

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste, leergierige man/vrouw met oog voor details, maar die toch de grote lijn kan overzien. Jij zorgt ervoor dat de vrachten van de juiste documentatie worden voorzien. Je maakt bijvoorbeeld invoer- en uitvoeraangiftes op en verzorgt onder andere EUR.1 en ATR documenten. Je werkt zelfstandig, maar altijd in teamverband. Er zijn altijd collega’s met meer ervaring waar je op terug kunt vallen of even mee kunt overleggen. In deze functie heb je rechtstreeks contact met de klant. Je begeleidt de klant zodat hij de juiste bescheiden aanlevert en jij foutloos je werk kunt doen. Je beschikt minimaal over MBO+ werk- en denkniveau. Een certificaat assistent Douane declarant is een pré, of bent bereid deze snel te halen. Het is de bedoeling dat jij op (korte) termijn gaat doorgroeien naar een volwaardig Douane declarant.

Wij verwachten van jou dat je:

  • – Ervaring hebt met Douane documenten;
  • – Bereid bent alles te leren over de import- en exportdocumentatie;
  • – Fulltime beschikbaar bent;
  • – Begrijpt hoe Microsoft omgevingen werken en in algemene zin goed met computers kan omgaan;
  • – Nauwkeurig kunt werken en cijfermatig goed onderlegd bent;
  • – Klaar staat voor je collega’s en niet om 17.00 uur de jas aan trekt als het werk nog niet klaar is;
  • – Enthousiasme en plezier mee neemt naar je werk.

Wat bieden de TransHeroes® jou?

Een toffe baan in een snelgroeiende organisatie die voorop loopt in de markt. Een organisatie waar je verder kunt groeien in je rol en die deze groei graag faciliteert. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en leuke collega’s. Je gaat ook nog eens aan de slag in het vetste kantoor van heel Twente. Uiteraard verdien je een prima salaris en heb je je pensioenzaken bij ons erg goed voor elkaar! Maar misschien nog wel belangrijker; er hangt een ontspannen sfeer en van de veranderingen in de organisatie wordt jij enthousiast. Dat creëert namelijk mogelijkheden! De gezamenlijke lunches en de VrijMiBo maken dat jij je snel onderdeel voelt van de familie.

Wie zijn die TransHeroes® eigenlijk?

Ondanks een lange historie in de transport en logistiek is TransHeroes energieker dan ooit! De afgelopen 7 jaar hebben we maar liefst 6 FD Gazelles binnen gesleept en dat succes willen we continueren. We verzorgen transport over de weg door heel Europa en zelfs ver daarbuiten. Onze zeevrachtafdeling regelt de import en export van lading in zeecontainers. De luchtvrachtafdeling zorgt ervoor dat de zendingen binnen no-time aan de andere kant van de wereld staan. And last but definitely not least zorgt onze douane afdeling ervoor dat elke zending die Europa binnenkomt of uitgaat, begeleid wordt van de juiste douane papieren. TransHeroes kenmerkt zich door een open cultuur, familiaire sfeer en een no-nonsense mentaliteit. Geen gezeur of gedoe, dat past het beste bij ons. Stiekem zijn we een heel gaaf bedrijf om voor te werken 😊!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie vinden wij niet leuk!

Deze vacature is inmiddels gesloten.

Share this post onLinkedInFacebookTwitter

"We are what you need!"

Wij verzorgen de best mogelijke logistieke oplossingen. Ontvang snel een op maat gemaakte offerte of aarzel niet om contact met ons op te nemen