Voorwaarden en condities

Algemene voorwaarden, limieten, verdragen en wetten…. Het is met al die regels in de wereld van de transport en logistiek niet altijd even makkelijk. Wat is wanneer van toepassing en hoe vind ik mijn weg in het woud van regels.

TransHeroes probeert u op weg te helpen. We hebben onze eigen voorwaarden samengevat op één A4-tje. Deze voorwaarden gelden voor alle business units van de Smart Logistics Group, dus ook voor BTA International, TTS Quality Logistics, TTS TransUrgent, TTS TransAir en TTS TransOcean.

Wij volgen namelijk de branche standaard voor logistieke dienstverleners, de LSV 2014. Die hebben we voor het gemak ook maar even op de site gezet, alsmede de FENEX voorwaarden omdat wij uitsluitend werken als expediteur. We hebben ook een overzicht gemaakt van limieten bij schades en andere zaken die wel eens voorkomen, zoals foutvrachten of wachtkosten.

Zo weten we allemaal waar we aan toe zijn, dat is makkelijk!

De gebruikelijke voorwaarden en limieten in de transport en logistiek vindt u hieronder, alsmede de LSV2014 en de FENEX voorwaarden waar naar verwezen wordt.


"We are what you need!"

Wij verzorgen de best mogelijke logistieke oplossingen. Ontvang snel een op maat gemaakte offerte of aarzel niet om contact met ons op te nemen