BTA International | Spanje & Portugal Transport

BTA International | Spanje en Portugal transport

Als zelfstandige expediteur is BTA International opgericht in 1993 te Enschede. In de loop van de jaren ’90 heeft BTA zich ontwikkelt tot een van de belangrijke logistieke dienstverleners als het om transporten naar Spanje en Portugal gaat.

Dagelijkse lijndiensten en uitmuntende service

transport portugal spanje

De kracht van BTA International is onder meer toe te schrijven aan de flexibiliteit die het bedrijf als expediteur kan tonen. Er zijn weinig aanvragen waar BTA International geen passende oplossing voor kan bieden. Onze lijndiensten naar alle grote steden van Spanje en Portugal zorgen ervoor dat de reguliere zendingen tijdig en volgens afspraak worden afgeleverd. Maar door ons grote Spaanse en Portugese netwerk van betrouwbare transporteurs biedt BTA International ook voor grote projecten of speciaal- en zwaar transport passende oplossingen.

Transport Spanje

Onder de vlag van BTA International vertrekken er trailers naar alle windstreken van Spanje. Met looptijden voor Noord Spanje van 2 tot 4 dagen en voor Zuid Spanje tussen de 3 en 6 dagen bieden wij gegarandeerd snelle transittijden en beschikbaarheid voor uw zending richting Spanje. Het mag voor zich spreken dat wij alleen vervoeren met modern materieel dat aan alle eisen voldoet. Kosten efficiënt en betrouwbaarheid zijn de pijlers onder onze dienstverlening. Wij zorgen ervoor dat uw zending conform afspraak afgehaald of geleverd wordt in Spanje. Of het nu gaat om 1 pallet, een halve trailer of een machine van 35 ton, BTA International regelt het!

Transport Portugal

Voor elk soort zending van of naar Portugal is BTA International de juiste partner. Concurrerend geprijsd en snelle communicatielijnen met vaste contactpersonen maken het werken met BTA International erg gemakkelijk. Wij weten waar we op moeten letten. Kennis van de markt, de lokale gebruiken en de verschillen in regelgeving is een vereiste voor goede dienstverlening op het Iberische schiereiland. Gelukkig hebben we decennia lange ervaring met het transport van en naar Portugal. Met de beschikking over op- en overslag punten in de regio van Porto, Lissabon en de Algarve beschikken we over contacten verdeeld over heel Portugal. Een enkele pallet of dagelijks complete partijen te laden? Voor BTA International maakt het niet uit.

Klik hier om naar de website van BTA International te gaan.

BTA International B.V.
Wegtersweg 1
7556 BP Hengelo
Tel.: +31(0)53-4800630

Web: www.bta-international.com
Mail: [email protected]


"We are what you need!"

Wij verzorgen de best mogelijke logistieke oplossingen. Ontvang snel een op maat gemaakte offerte of aarzel niet om contact met ons op te nemen