TTS Quality Logistics B.V. | Transport | Warehousing | Customs

TTS Quality Logistics

 

De Hengelose logistieke ketenregisseur valt sinds 2013 onder de TransHeroes | Smart Logistics Group.  TTS heeft een sterke positie in transport en distributie binnen Europa, Rusland en Centraal Azië. Met een opslagcapaciteit van 30.000m2 en een eigen Douane afdeling is TTS de juiste partner voor vele logistieke vraagstukken.


TTS is in 1986 ontstaan in Holten, destijds nog onder de naam Transport Team Salland. Al voor de val van de Berlijnse Muur was TTS te vinden in Oost Europa, in het begin voornamelijk in Polen, maar al snel volgden andere Oost Europese landen. Inmiddels bedient TTS geheel Europa, Rusland en Centraal Azië met wegtransport. Net als BTA International is TTS jaar na jaar gegroeid. De 3 pijlers – Transport | Warehousing | Customs – onder de dienstverlening van TTS staan na ruim 30 jaar dan ook als een huis. Een nuchtere Twentse mentaliteit met het credo “Afspraak is Afspraak” is een garantie voor een prettige samenwerking.

 

Transport

transport

Historisch gezien heeft TTS Quality Logistics altijd een sterke focus gehad op het Oosten van Europa, Rusland en de Centraal Aziatische Staten. De focus is de afgelopen jaren echter verbreed en inmiddels kan TTS haar klanten op geheel Europa van een uitstekende service en concurrerende tarieven voorzien. Transport en distributie door geheel Europa behoort tot de kerntaken van de Transport afdeling.

Goederen verschillen en klanten hebben specifieke wensen. Om toch aan elk verzoek te kunnen voldoen heeft TTS de strategische keuze gemaakt om transportmiddelen van derden in te zetten. Zo blijft de organisatie flexibel en kan er steeds voor ieder traject en voor alle mogelijke goederen de juiste vervoerder ingeschakeld worden. Dat geldt voor export, import en ook het zogenaamde drie-landenverkeer.

Het netwerk van vervoerders in de meest uiteenlopende landen maken het verschil. Tel daarbij op dat ook deze lokale contacten gescreend en gecontroleerd worden op onze TTS kwaliteitsnormen; dan wordt het duidelijk dat elk soort wegtransport of distributie vraagstuk bij TTS in zeer goede handen is.

Warehousing

TTS beschikt over een riante opslagcapaciteit van maar liefst 30.000 m2 verdeeld over verschillende warehouses. Goederen van alle mogelijke aard kunnen daar onder de meest uiteenlopende condities worden op- en overgeslagen. En er vindt een containertransport plaats via Rijssen van en naar de havens van Antwerpen, Rotterdam en Amsterdam.
Onze warehouses zijn geschikt voor de opslag van feed, food en non food artikelen en voorzien van alle noodzakelijke certificeringen. Behalve deze kwaliteitsgaranties bieden we ook een uitgebreid pakket aanvullende dienstverlening. TTS functioneert net zo persoonlijk alsof we deel uitmaken van uw eigen bedrijf. Orderpicking, stickeren, ompakken en alles wat daarbij hoort, verzorgt TTS in eigen huis. Ook in een Douane Entrepot is voorzien. Als AEO-gecertificeerde douane-expediteur functioneert TTS als een absoluut veilige en betrouwbare logistieke ketenregisseur.

Customs

 

TTS biedt niet alleen gedetailleerde douane technische kennis maar staat dankzij AEO certificering ook garant voor minder controles, eenvoudiger aangiftes en een snellere afwikkeling van douaneformaliteiten in het algemeen. U hoeft zelf niet te investeren in de kennis of software om alle soorten douane aangiften op te maken. U kunt simpelweg vertrouwen op de douane specialisten van TTS. Naast de uit-, ver- en invoerdocumenten maakt TTS ook alle soorten Kamer van Koophandel exportdocumenten digitaal op.

Wilt u meer weten over TTS, klik hier voor de website van TTS Quality Logistics.


TTS Quality Logistics B.V.
Wegtersweg 1
7556 BP Hengelo

Tel.: +31(0)548-522055

Web: www.tts-ql.com
Mail: [email protected]

 


"We are what you need!"

Wij verzorgen de best mogelijke logistieke oplossingen. Ontvang snel een op maat gemaakte offerte of aarzel niet om contact met ons op te nemen