TTS TransAir® | Wordwide Air Freight

TTS TransAir® | Worldwide Air Freight

Luchtvracht is op geen enkele manier te vergelijken met traditioneel wegtransport. De diversiteit in zendingen, de verschillende bestemmingen en de spoed die vaak gepaard gaan met een luchtvracht zending eisen veel kennis van de markt. Derhalve is besloten om TTS TransAir® als aparte business unit in de markt te zetten. Als onderdeel van de TransHeroes® | Smart Logistics Group heeft TTS TransAir zich kunnen ontwikkelen tot een volwaardige partner op gebied van luchtvracht.

Alle luchtvracht facetten in één hand

TTS TransAir® is sinds de oprichting in 2016 aangesloten bij IATA (International Air Transport Association). Dit samenwerkingsorgaan is de belangrijkste organisatie binnen de luchtvaart en fungeert als spil tussen luchthavens, luchtvaartmaatschappijen en luchtvracht expediteurs zoals TTS TransAir. Door het IATA lidmaatschap is TTS TransAir in staat om rechtstreeks vrachtvolume in te kopen bij de aangesloten luchtvaartmaatschappijen. Hierdoor profiteren de klanten van directe communicatielijnen en vooral: scherpen tarieven. Naast deze voordelen zorgen de luchttransport specialisten voor het voor- en natraject van en naar de luchthavens, de screening van de goederen en de douane- en exportdocumenten.

Founding member van toonaangevende netwerkorganisaties

TTS TransAir is actief over de gehele wereld, derhalve is het belangrijk dat er overal ter wereld een vertegenwoordiging actief is die dezelfde kwaliteitsstandaard hanteert als TTS TransAir. Als founding member van 2 toonaangevende wereldwijde agentennetwerken heeft TTS TransAir zich in korte tijd weten te ontwikkelen als belangrijke partner voor collega luchtvrachtexpediteurs over de gehele wereld. Dankzij deze partnerschappen kan TTS TransAir u in nagenoeg elk land ter wereld van dienst zijn.
Kortom, u wilt een goede partner voor uw luchtvracht zendingen. TTS TransAir is uw partner.

Kijk op de website van TTS TransAir voor nog meer informatie.
TTS TransAir®
Wegtersweg 1
7556 BP Hengelo

Tel.: +31(0)88-5220522

Web: www.tts-transair.com
Mail: [email protected]


"We are what you need!"

Wij verzorgen de best mogelijke logistieke oplossingen. Ontvang snel een op maat gemaakte offerte of aarzel niet om contact met ons op te nemen