TTS TransOcean® | Worldwide Ocean Freight

TTS TransOcean® | Worldwide Ocean Freight

U wilt graag goederen vervoeren tegen lage tarieven? U wilt goederen importeren met een zeecontainer? TTS TransOcean® is de specialist op gebied van zeevracht en transport over zee. Zoals de naam al doet vermoeden zorgt TTS TransOcean® voor transport van uw goederen in zeecontainers over de gehele wereld, zowel Deep-Sea als Short-Sea.

De opstart van TTS TransAir heeft de scope binnen de gehele TransHeroes organisatie verschoven van (Pan)-Europees naar wereldwijd. Zeevracht als de laatste ontbrekende tak was een logische ontwikkeling die volgde op TTS TransAir. Begin 2017 is TTS TransOcean dan ook van start gegaan met ervaren mensen die jarenlang actief zijn geweest in de zeevracht expeditie. Dat laatste is een vereiste om klanten op de juiste wijze te kunnen bedienen in de soms onduidelijke markt van transport over zee.

Zeevracht – FCL, LCL en Groupage

TTS TransOcean verzorgt mondiale zeevrachten in zeecontainers. Of het nu om grote partijen of slechts enkele pallets gaat maakt niet uit. Als onafhankelijke zeevrachtexpediteur weet TTS TransOcean de juiste partijen te benaderen om uw zeetransport op juiste wijze in te plannen.

Contracten met de grote rederijen en belangrijke NVOCC partners zorgen ervoor dat uw zending tegen concurrerende tarieven en met een hoge servicegraad worden afgewikkeld. Prettig om te weten is dat net als bij de andere businessunits binnen TransHeroes® er gewerkt wordt met vaste contactpersonen en korte communicatielijnen.

Uiteraard stopt onze dienstverlening niet bij het boeken van een container bij een rederij. We nemen al het werk omtrent een zeevracht uit uw handen. We begeleiden u bij de opmaak van douane documenten en we zorgen voor het containertransport van en naar de havens.

Dus of u volle containers wilt vervoeren (FCL – Full Container Load), LCL (Less-than-Container-Load) of kleinere zeevracht groupage. De zeevracht planners van TTS TransOcean®  helpen u verder!
Kijk op de website van TTS TransOcean voor nog meer informatie.

TTS TransOcean®
Wegtersweg 1
7556 BP Hengelo

Tel.: +31(0)88-5220533

Web: www.tts-transocean.com
Mail: [email protected]


"We are what you need!"

Wij verzorgen de best mogelijke logistieke oplossingen. Ontvang snel een op maat gemaakte offerte of aarzel niet om contact met ons op te nemen