Transport Dominicaanse Republiek

Transport Dominicaanse Republiek

In navolging van vele duizenden toeristen zijn er ook steetransport dominicaanse republiek ds meer Nederlandse ondernemers die de Dominicaanse Republiek ontdekken als afzetmarkt of bron van import. Geldt dat ook voor u, dan kunnen we het met ons transport naar de Dominicaanse Republiek wel erg gemakkelijk maken. Want niet alleen verzorgen we zowel luchtvracht naar de Dominicaanse Republiek als zeevracht naar de Dominicaanse Republiek, maar we nemen u indien gewenst ook nog alle randzaken uit handen. Zo hoeft u bijvoorbeeld nooit meer een lastige uitvoer aangifte in te vullen, of te zoeken naar tijdelijke opslagruimte. Dat is het gemak van samenwerken met de logistieke familie TransHeroes®!

– Snel beschikken over een compleet verzorgd transport naar de Dominicaanse Republiek
– Vervoer tot wel een volle zeecontainer met onze zeevracht naar de Dominicaanse Republiek
Luchtvracht naar de Dominicaanse Republiek is altijd binnen enkele dagen op zijn bestemming
– Altijd een vast aanspreekpunt die op de hoogte is van de voortgang van uw transport
– Vandaag nog een heldere en op maat gemaakte offerte ontvangen

Zeevracht naar de Dominicaanse Republiek

Door onze efficiënte werkwijze kunnen we uw containertransport tegen de laagste tarieven verzorgen. Want we vervoeren niet alleen volle zeecontainers (FCL), maar kunnen ook kleinere ladingen (LCL en groupage) naar de andere kant van de wereld vervoeren. Omdat we daarbij ook het transport naar de haven, lastige douanezaken en alle andere klussen voor onze rekening kunnen nemen hoeft u nergens omkijken naar te hebben. Zo is een zeetransport naar de Dominicaanse Republiek ineens wel heel aantrekkelijk.

luchtvracht dominicaanse republiekLuchtvracht naar de Dominicaanse Republiek

Binnen enkele dagen een zending in de Dominicaanse Republiek krijgen? Onze specialisten van TTS TransAir lukt het gegarandeerd met een op maat gemaakte luchtvracht naar de Dominicaanse Republiek. Zowel grote als kleine ladingen vervoeren we tegen de laagste tarieven, en we kunnen nog meer tijd winnen door ook alle bijkomende diensten voor u uit te voeren. Zo heeft u nergens omkijken naar. En heeft u toch nog een vraag, dan beschikt u altijd over een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie. Test het zelf maar, vraag online een offerte aan! U ontvangt binnen no-time een persoonlijk antwoord!


"We are what you need!"

Wij verzorgen de best mogelijke logistieke oplossingen. Ontvang snel een op maat gemaakte offerte of aarzel niet om contact met ons op te nemen