Transport Haiti

Transport Haïtitransport haiti

Gelegen tegen de Dominicaanse Republiek zijn er verschillende redenen te bedenken waarom u een transport naar Haïti nodig kunt hebben. Bijvoorbeeld omdat u het eiland wil helpen met ontwikkelingshulp, of omdat u er een zakelijke zending heen wilt sturen. In al deze gevallen kunnen wij een transport voor u verzorgen. En zelfs op twee verschillende manieren: een luchtvracht naar Haïti voor zendingen die binnen enkele dagen afgeleverd moeten worden, maar ook zeevracht naar Haïti voor grote ladingen en de laagste vervoersprijzen. Waar u ook voor kiest, wij staan altijd garant voor een perfecte afwikkeling en dito service. Vraag dat maar aan onze bestaande klanten.

– Snel beschikken over een efficiënt en op maat gemaakt transport naar Haïti
Uw zeevracht naar Haïti mag een volle zeecontainer zijn, maar kan ook kleiner
– Laat u verbazen door de snelheid van onze luchtvracht naar Haïti
– Altijd het gemak van een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie
– Krijg vandaag nog een persoonlijke offerte in uw mailbox

Zeevracht naar Haïti

Heeft u zelf wel eens nagedacht over wat er allemaal komt kijken bij het opzetten van een zeevracht naar Haïti? Nee? Dat hoeft ook niet. Wij versturen uw containertransport naar Haïti zonder dat u er zelf iets voor hoeft te doen. Dat komt door ons unieke totaalpakket aan diensten, waarmee we alle logistieke werkzaamheden van u kunnen overnemen. En daarvoor hoeft u echt geen volle zeecontainer (FCL) te verschepen, want we weten ook op zeer efficiënte wijze (LCL en groupage) om te gaan met kleinere ladingen.

luchtvracht haiti Luchtvracht naar Haïti

Hoewel het eiland niet om de hoek ligt zijn we toch in staat om een luchtvracht naar Haïti binnen enkele dagen op zijn bestemming te krijgen. Vanwege onze jarenlange ervaring met luchttransport weten we namelijk precies wat er allemaal geregeld moet worden. Zo vullen we zelf alle belangrijke douanepapieren voor u in, als u dat wenst. Zo verliest u gegarandeerd geen kostbare tijd, terwijl we onze luchttransport naar Haïti altijd tegen de laagste tarieven kunnen aanbieden. Neem nu contact met ons op en ontvang snel een persoonlijke offerte van ons.


"We are what you need!"

Wij verzorgen de best mogelijke logistieke oplossingen. Ontvang snel een op maat gemaakte offerte of aarzel niet om contact met ons op te nemen