Transport Puerto Rico

Transport Puerto Ricotransport puerto rico

Dit is niet alleen een van de mooiste landen ter wereld, er zijn ook veel redenen te bedenken waarom u een transport naar Puerto Rico nodig kunt hebben. Of u nou de hoofdstad San Juan of een andere plek op het eiland moet bereiken, wij kunnen het altijd snel voor u regelen. En om het u nog gemakkelijker te maken bieden we u zowel luchtvracht naar Puerto Rico als zeevracht naar Puerto Rico. Opgeteld bij ons uitgebreide pakket aan diensten betekent dit dat we u al het logistieke werk uit handen kunnen nemen, en ook altijd tegen de laagste tarieven kunnen werken. Zo gemakkelijk was een transport naar Puerto Rico nog nooit!

– Ontvang vandaag nog een persoonlijke offerte en laat ons direct beginnen
Zeevracht naar Puerto Rico tot wel een hele zeecontainer vol
– Snelheid en de laagste tarieven met onze luchtvracht naar Puerto Rico
– Uitgebreid dienstenpakket, waar onder het verzorgen van alle douanepapieren
– Altijd een vast contactpersoon in Nederland, wel zo gemakkelijk

Zeevracht naar Puerto Rico

Een gemakkelijke manier van vervoeren, en bovendien veruit de goedkoopste, is een zeevracht naar Puerto Rico. En hoewel dit misschien niet de snelste manier van transport is, is het wel vaak de beste optie. Bijvoorbeeld als u een vol containertransport nodig heeft (FCL), maar ook als u een goedkoper alternatief voor een kleinere lading zoekt. Wij kunnen namelijk zelfs meerdere kleine ladingen combineren om zo altijd de laagste prijzen te bereiken (LCL en groupage). En samen met ons uitgebreide dienstenpakket wordt uw zeetransport naar Puerto Rico altijd vlekkeloos geregeld.

luchtvracht puerto ricoLuchtvracht naar Puerto Rico

Wilt u dat uw goederen binnen enkele dagen op hun bestemming zijn, dan zijn onze eigen specialisten in staat om vandaag nog een luchtvracht naar Puerto Rico voor u te boeken. En als u ons dan bijvoorbeeld ook nog al uw douanepapieren laat verzorgen, de tijdelijke opslag van uw goederen laat uitvoeren en uw zending naar de luchthaven laat brengen, kan het zeker niet gemakkelijker. Natuurlijk werken we wel altijd tegen de laagste prijzen. Hoe dat kan? Omdat wij als IATA erkende luchtvrachtagent rechtstreeks kunnen inkopen bij de beste luchtvaartmaatschappijen. Daarbij zijn we “Founding Member” van een twee internationale agenten netwerken. Hierdoor hebben we in elke belangrijk land of stad een vertegenwoordiging die denkt en handelt zoals wijzelf zouden doen.

Prachtig allemaal toch? Dan wordt het nu tijd om ons eens uit te testen. Offerte dan maar?

 


"We are what you need!"

Wij verzorgen de best mogelijke logistieke oplossingen. Ontvang snel een op maat gemaakte offerte of aarzel niet om contact met ons op te nemen