Transport Verenigde Staten

Transport Verenigde Statentransport verenigde staten

Het land is eigenlijk groot genoeg om het een continent te noemen, maar toch kunnen we uw zending altijd binnen enkele dagen op zijn bestemming krijgen. Onze specialisten weten namelijk precies wat er allemaal komt kijken bij een transport naar de Verenigde Staten. We kunnen het land zelfs op meerdere manieren bereiken, waardoor u altijd over het goedkoopste en meest efficiënte transport beschikt. Bijvoorbeeld met een zeevracht naar de Verenigde Staten, maar als het sneller moet zetten we met hetzelfde gemak een luchtvracht naar de Verenigde Staten voor u in. En natuurlijk werken we altijd met de laagste tarieven. Zo gemakkelijk is een transport naar de USA nog nooit geweest!

– Een contactpersoon voor al uw transporten naar de VS
Luchtvracht naar de Verenigde Staten kan morgen al onderweg zijn
– Elke lading goedkoop vervoeren met een zeevracht naar de Verenigde Staten
– Laat ons ook direct uw douanepapieren verkrijgen en tijdelijke opslag verzorgen
– Ontvang vandaag nog een op maat gemaakte offerte voor uw transport naar de USAluchtvracht vs

Luchtvracht naar de Verenigde Staten

Omdat er dagelijks tientallen vluchten naar de USA vertrekken beschikken we altijd snel over een op maat gemaakte luchtvracht naar de VS. En omdat we jarenlang gebouwd hebben aan een netwerk aan betrouwbare agenten en een erkende IATA  luchtvrachtagent zijn hanteren we scherpe tarieven. Zo zijn uw goederen altijd snel op hun bestemming, of zou nou in New York, Texas of Californië moeten zijn. En om het u nog gemakkelijker te maken bieden we u een totaalpakket aan diensten waarmee we u ook alle bijkomende logistieke werkzaamheden uit handen nemen!

Zeevracht naar de Verenigde Staten

Met meerdere grote havens en een lange kustlijn kunnen we elke bestemming bereiken met een zeetransport naar de Verenigde Staten. Daarbij kunnen we bovendien elke zending voor u versturen. Grote hoeveelheden goederen tot wel een volle zeecontainer (FCL), maar ook kleinere en zelfs gecombineerde zendingen (FCL en groupage). Door deze efficiëntie bent u altijd verzekerd van de laagste prijzen. En omdat we u ook tijdelijke opslagruimte en het vervoer naar de haven bieden, hoeft u helemaal nergens omkijken naar te hebben! Maakt u zich ook geen zorgen over douane- of exportdocumenten, want onze eigen douane afdeling kan leunen op jarenlange ervaringen van onze declaranten. Goed te weten dat uw transport in goede handen is bij mensen die weten waar ze het over hebben.

Test ons en ontvang vandaag nog een offerte voor uw transport van of naar de Verenigde Staten.


"We are what you need!"

Wij verzorgen de best mogelijke logistieke oplossingen. Ontvang snel een op maat gemaakte offerte of aarzel niet om contact met ons op te nemen