Transport Nieuw-Zeeland

Transport Nieuw-Zeeland

Doet u zaken in Nieuw-Zeeland, dan weet u dat dit de meest verre bestemming op aarde is. Het is dan ook niet gek dat het regelen van een transport naar Nieuw-Zeeland een grote klus is. Wij nemen die klus graag van u over. Want TransHeroes® biedt u alle mogelijkheden voor een vlekkeloos transport waar u zelf geen omkijken naar heeft. Onze dochter TTS TransAir verzorgt bijvoorbeeld met het grootste gemak een luchtvracht naar Nieuw-Zeeland, terwijl onze specialisten van TTS TransOcean graag een zeevracht naar Nieuw-Zeeland voor u verzorgen. En welke vorm van transport het beste bij uw zending past, dat bepalen we natuurlijk in overleg met u. Profiteer direct van onze kennis  op douane- en exportgebied. Onze eigen douane afdeling maakt geheel digitaal allerhande douanedocumenten voor u op; EUR.1 certificaten, Certificaat van Oorsprong of het legaliseren van handtekeningen. Alle dienstverlening in één betrouwbare partner.

– Transport naar Nieuw-Zeeland tegen de scherpste tarieven
– Moet het snel: wij verzorgen uw luchtvracht naar Nieuw-Zeeland
– Moet het efficiënt: een zeevracht naar Nieuw-Zeeland is de beste optie
– Altijd alle bijkomende zaken, zoals belangrijke douanepapieren, bij de prijs inbegrepen.
– Binnen enkele uren een persoonlijke offerte ontvangen

Luchtvracht naar Nieuw-Zeeland

Onze specialisten van TTS TransAir verzorgen met het grootste gemak een luchtvracht naar Nieuw-Zeeland, als dat het beste bij uw zending past. Zo’n luchttransport staat garant voor snelle levertijden, maar heeft natuurlijk zijn prijs. Omdat TTS TransAir een erkend luchtvrachtagent is en aangesloten bij IATA (International Air Transport Association)  werken wij altijd tegen de scherpste tarieven, waarbij alle randzaken zijn inbegrepen. Bijvoorbeeld de overslag op de luchthaven, de tijdelijke opslag van uw goederen en natuurlijk het verkrijgen van alle belangrijke douanepapieren. Wij nemen u dus al het werk uit handen, u heeft aan een telefoontje genoeg. Totaal ontzorgen, noemen we dat.

Zeevracht naar Nieuw-Zeeland


Voor een ultieme prijs-kwaliteit verhouding is een zeevracht naar Nieuw-Zeeland de beste optie. Daar weten onze mensen van TTS TransOcean alles van. Al jaren zetten ze namelijk internationale zeevrachten op. We kunnen elke lading voor u vervoeren, van een volle zeecontainer (FCL) tot een deellading (LCL of groupage). Zo krijgt u gegarandeerd het meest efficiënte transport, waarvoor u dus nooit teveel betaalt. En natuurlijk verzorgen we ook in dit geval alle douanepapieren voor u, zodat u nergens meer omkijken naar heeft.

Test ons maar eens uit, en vraag online een offerte aan voor uw transport van of naar Nieuw Zeeland!


"WE ARE WHAT YOU NEED"

TransHeroes® | Smart Logistics Group is een logistiek dienstverlener met alle specialismen in eigen huis. We helpen u graag verder met wegtransport of distributie binnen Nederland, maar met hetzelfde gemak verzorgen we uw volledige logistiek vanuit China. Over de weg, door de lucht of over zee….de logistieke helden van TransHeroes® zorgen ervoor dat uw goederen op tijd staan waar ze moeten staan. Kennismaken met ons?

Selecteer uw transportbestemming: