Up-to-date landen informatie

Allereerst hopen we dat iedereen nog steeds in goede gezondheid verkeert.

De afgelopen weken

We merken allemaal dagelijks de gevolgen van de overheidsmaatregelen met betrekking tot het Corona virus. Ook in de andere landen om ons heen is dit niet anders. Per land zijn er grote verschillen in maatregelen, lockdowns, reis en transport beperkingen. Zeker met betrekking tot het internationale transport van goederen levert dit nog steeds dagelijks problemen op. Het vrachtaanbod en de beschikbaarheid van vrachtauto’s wisselt sterk per bestemming. We kunnen vaststellen dat de traditionele balans in het wegtransport de afgelopen weken volledig is verdwenen.

Maatregelen overzicht per bestemmingsland

De branchevereniging Transport en Logistiek Nederland heeft een overzicht samengesteld van de maatregelen, beperkingen en overige zaken met betrekking tot het internationale goederenverkeer. Dit overzicht wordt dagelijks bijgewerkt. We spreken natuurlijk elke dag met onze vervoerders in de bestemmingslanden, maar dit overzicht is een mooie aanvulling op de praktijkinformatie die we van hen ontvangen.

Dat overzicht willen we jullie dus niet onthouden.

Wij zien licht aan het einde van de tunnel…

We merken dat sinds afgelopen week de versoepeling van de maatregelen zorgt voor meer activiteit. We ontvangen meer aanvragen, zien meer beschikbaarheid van vrachtauto’s en de landen in het zuiden en oosten van Europa heffen de nodige beperkingen langzaam op. Zo heeft bijvoorbeeld Spanje de regels voor inkomende vracht versoepeld. Komt het nu weer op gang?

Korting op een aantal bestemmingslanden

Op een aantal bestemmingen hebben we in samenwerking met onze transporteurs de export tarieven aangepast. Vraag jouw transport aan via de transculator en krijg meteen inzicht in jouw tarief!

Kunnen we helpen?

In onze optiek is dit is niet de periode voor acquisitie, maar mochten we jullie ergens mee kunnen helpen, op welke manier dan ook, neem contact met ons op! #Samensterk


Hartelijke groet namens alle TransHeroes,

Edwin Asveld

Share this post onLinkedInFacebookTwitter

"We are what you need!"

Wij verzorgen de best mogelijke logistieke oplossingen. Ontvang snel een op maat gemaakte offerte of aarzel niet om contact met ons op te nemen