Diensten

Diensten

Bij TransHeroes® kunt u voor niet alleen voor alle vormen van transport terecht, ook alles wat daar bij komt komt kijken regelen wij. Zo kunt u bij ons terecht voor een wegtransport, luchtvracht, zeevracht en zelfs een railtransport, maar ook douanetechnische zaken en warehousing kunnen wij op ons nemen. Wij regelen dus de beste vorm van transport voor u, en daarnaast regelen wij waar nodig ook alle benodigde documenten en opslag.

Door specialisten in te zetten voor de verschillende vormen van transport bent u verzekerd van kwaliteit. Mede door onze eigen douaneafdeling kunnen wij het complete traject uit handen nemen.

Wegtransport

Een vrachtwagen is flexibeler dan een boot, vliegtuig of trein. Hierdoor kan het voor relatief korte afstanden voordeliger zijn om een transport over de weg in te zetten. Ook wanneer het een luchtvracht of zeevracht betreft zal er in veel gevallen een wegtransport aan vooraf gaan, omdat een vracht eerst naar een haven of luchthaven moet zien te komen. Waar TTS Quality logistics overal ter wereld kan komen, is BTA International specialist in wegtransport waar het Spanje en/of Portugal betreft.

Koeriersdienst

Heeft u een spoedzending? TransUrgent levert binnen slechts 30 minuten na aanvraag een offerte aan. Door ons grote netwerk binnen Europa kunnen wij binnen no-time uw zending op plaats van bestemming hebben. Bovendien betaald u bij ons slechts een ”one-way” tarief, omdat wij zelf zorgen voor de terugrit wat uniek is in de wereld van koeriersdiensten!

Luchtvracht

Met een vliegtuig kan razendsnel bijna iedere plek ter wereld bereikt worden. Niet zo gek dus, dat bij TransHeroes® iedere dag van de week de specialisten van TTS TransAir bezig zijn met het realiseren van een soepel verlopende luchtvracht.

Bij een luchtvracht komen meer randzaken kijken dan u misschien op het eerste oog denkt. Daarom regelen onze specialisten alle randzaken zoals lastige douanedocumenten. Door onze vele certificaten en vergunningen kan TTS TransAir werken met korte communicatielijnen en scherpere tarieven.

Zeevracht

Heeft u minder haast met uw transport? Dan is TTS TransOcean voor u een perfecte oplossing. Omdat TTS TransOcean alle benodigde specialismen, vergunningen en certificaten in huis heeft, heeft u geen enkel omkijken naar uw transport. Alles wordt tot in de puntjes geregeld en dat tegen zeer concurrerende tarieven. Welk type zending het ook betreft, wij kunnen het voor u regelen. Of het hier nou gaat om een FCL of LCL vracht.

Railtransport

De tussenweg van zeevracht en luchtvracht. Waar luchtvracht erg snel is, en zeevracht goedkoop, zit railtransport hier tussenin. Het is goedkoper dan een luchtvracht en sneller dan een zeevracht. Omdat er ook bij een transport via de trein veel douanedocumenten benodigd zijn kunnen wij dit allemaal uit handen nemen voor u. Het is immers best complex, zo’n railtransport.

Containertransport

Een containertransport kan de basis vormen van een enorm proces. Gelukkig kunt u alles overlaten aan de specialisten van TransHeroes®. Omdat er vele mogelijkheden zijn en er transport plaatsvindt in alle soorten en maten, kan het erg onoverzichtelijk worden. Echter, door de expertise en kennis van alle handelsnamen binnen de TransHeroes Smart Logistics Group weten wij altijd wat de perfecte vorm voor transport is voor uw zending. Zo leveren wij containertransport over de weg via een wegtransport, een zeevracht en zelfs een railtransport voor uw containertransport.

Warehousing

Bij logistieke dienstverlening komt meer kijken dan alleen het vervoeren van goederen. Daarom heeft TransHeroes een eigen warehouse waar alles wordt geregeld voor, en waar nodig, na uw transport. In dit warehouse wordt meer gedaan dan alleen het (tijdelijk) opslaan van goederen. TransHeroes® levert value added logistics, allemaal naar uw wens! In ons warehouse vindt onder andere plaats:

  • Stickeren en labelen
  • Opslag en overslag van goederen
  • Voorraadbeheer
  • Value added logistics
  • Physical distribution
  • Food, Feed en biologische opslag

Douane

Kosten en tijd worden bespaard dankzij een eigen douaneafdeling. Omdat er vaak veel meer komt kijken bij een internationaal transport, kunt u voor vervelende verassingen komen te staan. Daarom heeft TransHeroes® de nodige expertise en ervaring in huis en kunnen wij u al het werk uit handen nemen en heeft u geen enkel omkijken meer naar uw zending. Of het nou een luchtvracht, zeevracht, railtransport of wegtransport betreft, alle documenten worden verzorgd. Zo verzorgen wij een invoeraangifte, uitvoeraangifte en alle andere papieren die nodig zijn voor uw transport.

 

 

 


"We are what you need!"

Wij verzorgen de best mogelijke logistieke oplossingen. Ontvang snel een op maat gemaakte offerte of aarzel niet om contact met ons op te nemen