Douane

Douane documenten lastig? Niet voor TransHeroes®

Bij het importeren of exporteren van goederen buiten de Europese Unie kunt u er niet omheen; douane documenten. Importeert u bijvoorbeeld goederen vanuit China dan moet u een invoeraangifte doen bij de douane. Nadat u de invoerrechten en BTW betaald heeft kunt u de goederen in het “vrije verkeer” brengen zoals dat heet. Exporteert u goederen naar bijvoorbeeld Turkije, dan moet u een uitvoeraangifte doen. De douane weet dan dat de goederen de Europese Unie gaan verlaten.

Niet voor elk bedrijf dagelijks werk

De wereld van douane staat niet stil, de constant wijzigende regelgeving maken het er niet makkelijker op. De opmaak van de invoer- of uitvoeraangiftes is dan ook niet voor ieder bedrijf dagelijkse kost. Hier helpen we bij TransHeroes® graag mee. Onze douane-declaranten doen namelijk niet anders dan de hele dag douane aangiftes maken. Ze kennen de regelgeving en weten waar u aan moet voldoen als het om import of export van goederen gaat.  Ook kunnen ze u adviseren omtrent export documenten zoals een EUR.1 document of ATR certificaat.

Profiteer van onze voordelen:

Betaal niet teveel en laat u bij staan door een ervaren declarant


Onze douane declaranten komen het nog vaak tegen, het onnodig en teveel betalen van invoerrechten omdat de importerende bedrijven niet over de juiste documentatie beschikken. Laat u tijdig bijstaan door een van onze declaranten die niet alleen de aangifte geheel digitaal voor u verzorgen, maar u ook kunnen adviseren. Hierdoor bespaart u niet alleen veel tijd, maar ook veel ergernis.

Eén partner in uw logistieke proces

TransHeroes® doet meer dan alleen een uitvoeraangifte voor u opmaken. Met hetzelfde gemak regelen wij ook het transport van de goederen, slaan we het voor u op of verpakken we het in andere hoeveelheden. Onze Value Added Logistics dienstverlening gecombineerd met de distributie van uw goederen zorgen ervoor dat u alles onder één betrouwbaar dak kunt onderbrengen. De gehele logistieke keten kunt u uit handen geven aan TransHeroes®. U bent er zeker van dat u contact heeft met mensen die weten waar ze het over hebben. Een fijne gedachte.

Zelf met een douane-expert praten?

Wilt u meer weten? Neem snel contact op met een van onze douane-declaranten en ze helpen u direct verder met uw douane of import/export vraag. Wilt u uw douane documenten ook uitbesteden aan TransHeroes®, u kunt online een offerte aanvragen.


"We are what you need!"

Wij verzorgen de best mogelijke logistieke oplossingen. Ontvang snel een op maat gemaakte offerte of aarzel niet om contact met ons op te nemen