Koeriersdienst

Koeriersdienst voor heel Europa

Spoedzendingen vereisen niet alleen snelle maar ook een goede service. Ons grote en  betrouwbare netwerk staat garant voor een soepele afwikkeling van uw spoedzending. Binnen 30 minuten ontvangt u een zeer scherpe op maat gemaakte offerte met gegarandeerde laad- en lostijden. Na akkoord is uw zending binnen no-time onderweg. Zowel vanuit Nederland naar bijvoorbeeld Polen, maar ook iedere andere plek in Europa zoals van Portugal naar Duitsland.

Unieke service: u betaalt alleen de heenweg! 

koeriersdienstOnze belofte is dat u alleen de heenweg betaalt. Doordat wij door geheel Europa actief zijn hebben wij nagenoeg altijd een zending retour voor onze koerier. Gaat uw zending dus van Denemarken naar Italië? Geen probleem, we belasten u alleen de kilometers van Denemarken naar Italië. We zorgen zelf voor een nieuwe spoedvracht van Italië naar een ander Europees land.

Onze garanties:

 

Europawijde internationale koeriersdienst


Onze kracht is dat wij binnen geheel Europa rijden. Ons grote klantenbestand en grote netwerk zorgt ervoor dat we niet alleen een scherp tarief kunnen aanbieden. Maar dat we eigenlijk nooit nee hoeven te verkopen. Dus; waar moet uw spoedzending naar toe? Selecteer het land van bestemming voor meer informatie.

Op de volgende landen bieden wij koeriersdiensten aan:

 

Profiteer van ons netwerk en onze ervaring

 

U kunt erop vertrouwen dat we uw zending conform afspraak laden en lossen. We zorgen er ook voor dat u niet teveel betaalt. Wilt u dus ook zelf een tevreden klant worden van TransHeroes? Dat kan, neem snel contact met ons op, vraag een offerte aan of klik op een van de landen in bovenstaande lijst voor meer informatie.

 


"We are what you need!"

Wij verzorgen de best mogelijke logistieke oplossingen. Ontvang snel een op maat gemaakte offerte of aarzel niet om contact met ons op te nemen