Luchtvracht

Luchtvracht goed geregeld met TransHeroes®

Iedere bestemming ter wereld bereiken; TransHeroes regelt dit zorgeloos voor u. Een van de dochterondernemingen van TransHeroes is TTS TransAir. Deze IATA aangesloten luchtvracht expediteur is specialist in het verzorgen van een luchtvracht van A tot Z. Dit houdt in dat uw luchtvracht tot in de puntjes wordt geregeld. Een combinatie van scherpe tarieven inclusief de opmaak van douane- en exportpapieren en het regelen van alle randzaken zorgen ervoor dat u zich kunt focussen op uw eigen werk. U weet zeker dat alles verzorgd wordt door erkende specialist.  Dankzij een wereldwijd en betrouwbaar netwerk kunnen wij ten alle tijde de best mogelijke optie voor luchtvracht realiseren.

  • Altijd ervaren specialisten voor u aan het werkluchtvracht
  • U krijgt altijd te maken met vaste contactpersonen
  • Snelle transittijden
  • Wij werken altijd met zeer concurrerende tarieven
  • Snel antwoord op uw offerteaanvraag

Erkend luchtvrachtspecialist

 

Dankzij onze AEOS & AEOC vergunningen kunt u profiteren van veel douane technische voordelen. Niet alleen kunnen uw goederen sneller op transport gaan, het bespaart u of uw klanten veel tijd en geld.  Sinds de oprichting van onze luchtvracht afdeling zijn wij aangesloten bij IATA (International Air Transport Association). Dit is het toonaangevende internationale samenwerkingsorgaan voor de luchtvaart industrie. En ook hier profiteert u van, want wij kopen rechtstreeks in bij alle belangrijke luchtvaartmaatschappijen en dit inkoopvoordeel kunnen we terug geven aan onze klanten. Concurrerende tarieven gekoppeld aan een hoge service zorgt ervoor dat ook u een tevreden TransHeroes klant gaat worden.

 

Waar moet uw luchtvracht naar toe?

 

Uw goederen exporteren of importeren met luchtvracht doen wij graag voor u. Maar wist u dat wij ook wereldwijde cross-trades kunnen verzorgen? Moet uw zending dus van China direct naar Canada? Geen probleem, ons uitgebreide agentennetwerk staat garant voor een soepele afwikkeling. Eén contactpersoon die alles voor u verzorgt en toch een wereldwijde dekking, dat is de kracht van TransHeroes.

Op de volgende landen bieden wij luchtvracht aan:

 

iso_9001IATA LuchtvrachtAEO-F

 

 


"WE ARE WHAT YOU NEED"

TransHeroes® | Smart Logistics Group is een logistiek dienstverlener met alle specialismen in eigen huis. We helpen u graag verder met wegtransport of distributie binnen Nederland, maar met hetzelfde gemak verzorgen we uw volledige logistiek vanuit China. Over de weg, door de lucht of over zee….de logistieke helden van TransHeroes® zorgen ervoor dat uw goederen op tijd staan waar ze moeten staan. Kennismaken met ons?

Selecteer uw transportbestemming: