Opslag van Voedingsmiddelen

Wilt u verpakte (biologische) voedingsmiddelen opslaan?

Het vraagt om een stukje extra expertise, de opslag van Food en Feed. De logistieke helden van TransHeroes beschikken over dat stukje expertise. Want naast transport, douane, lucht- en zeevracht hebben wij ons gespecialiseerd in warehousing, waaronder de opslag van voedingsmiddelen. Hiermee bieden wij u de garantie voor een solide partnerschap.

  • Opslag van verpakte voedingsmiddelen en biologische producten
  • Interne verzorging van Value Added Logistics
  • Stickeren, labelen en verzendklaar maken van uw producten
  • Distributie van uw producten door heel Europa
  • Alles onder de hoogste kwailiteitsnormen

In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare transport- en opslagpartner. Bovendien beschikken wij over diverse locaties voor specifieke opslag van voedingsmiddelen. Het maakt niet uit of het gaat om dozen, zakgoed, big bags of pallets; wij kunnen alle verpakte voedingsmiddelen opslaan.

Service en kwaliteit zijn onze speerpunten

Onze speerpunten zijn service en kwaliteit. Zo beschikken wij over een breed scala van certificeringen en keurmerken:

ISO9001 – Algemeen kwaliteitssysteem

ISO22000 – internationale certificering voor de opslag van voedingsmiddelen (FOOD)

GMP-B3 – internationale certificering voor de opslag van diervoeders (FEED)

BIO-Skal – voor de opslag van biologische goederen

AEO-F – Authorised Economic Operator – Full

Wij zorgen goed voor uw producten

Natuurlijk wilt u uw voedingsmiddelen op een betrouwbare manier opslaan. TransHeroes doet dit voor u. Al onze opslagloodsen voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsstandaarden. Voor elk voedingsproducten selecteren wij de juiste opslaglocatie. Wist u bijvoorbeeld dat het niet verstandig is producten met allergenen op te slaan nabij producten zonder allergenen? Met dergelijke zaken houden wij rekening. U heeft de garantie dat wij goed voor uw producten zorgen.

Uw gehele logistieke proces verzorgt

Wilt u voedingsmiddelen uit een ander continent importeren? Zoals Azië of Zuid-Amerika? Ook dan staan wij voor u klaar. TransHeroes® verzorgt graag het gehele logistieke proces voor u. Via een van de havens in Amsterdam, Rotterdam of Antwerpen zorgen wij voor het containertransport naar onze warehouses. Natuurlijk verzorgen wij ook de gehele administratie rondom het transport en de opslag van uw voedingsmiddelen, zoals de inklaring van de goederen. Als de goederen verkocht zijn, maken wij deze verzendklaar en regelen het transport naar uw klant.

Wilt u meer weten over de opslag van voedingsmiddelen? Neem dan contact met op met een van onze Heroes. Ons team neemt graag de tijd voor u. Wij geven direct antwoord op uw logistieke vragen en vertellen u meer over de mogelijkheden.


"We are what you need!"

Wij verzorgen de best mogelijke logistieke oplossingen. Ontvang snel een op maat gemaakte offerte of aarzel niet om contact met ons op te nemen