Wegtransport

 

Transport over de weg

Het is nog steeds de belangrijkste modaliteit in de logistieke keten: wegtransport. En dat is niet voor niets. Een vrachtwagen is veel flexibeler inzetbaar dan een boot, trein of vliegtuig. Zeker voor de korte en middellange afstanden is wegtransport de basis van de logistieke keten voor elk productie- of handelsbedrijf. Maar ook voor bijvoorbeeld het transport van of naar de (lucht)haven wordt de vrachtwagen ingezet, domweg omdat een vrachtschip of vliegtuig niet overal kan komen.


Wat biedt TransHeroes®?

wegtransport

Transport over de weg is meer dan alleen een chauffeur op pad sturen. Wij zijn als internationale expediteur de hele dag bezig om de grote diversiteit in goederenstromen in goede banen te leiden. Het selecteren van de juiste vervoerder bij het door u gewenste traject, dat is waar wij goed in zijn. Wij koppelen lege vrachtwagens aan lading en zorgen ervoor dat uw transport binnen het juiste tijdsslot op de plaats van bestemming aankomt. U kunt niet een gehele vrachtwagen vullen? Geen probleem, wij combineren de ladingen zodat u alleen uw deel betaalt.

Uw voordelen op een rij:

  • U profiteert van onze ervaring en expertise
  • Alle logistieke modaliteiten onder 1 dak
  • Wij verzorgen ook de (transport) documentatie
  • Vaste contactpersonen die u bij naam kennen
  • Concurrerende tarieven

Snel en zeker uw goederen op transport

Snelheid kan van groot belang zijn bij transport. Doordat wij als expediteur werken kunnen we snel werken en vinden wij nagenoeg altijd een oplossing voor uw specifieke logistieke uitdaging. U profiteert van het feit dat wij een wereldwijd netwerk hebben en een lange historie kennen in het wegtransport binnen Nederland en Europa. Dus moet u 2 europallets leveren in Italië of heeft u meerdere megatrailers nodig voor een groot transport naar Roemenië. Onze logistieke helden kennen de weg. Neem geheel vrijblijvend contact op met een van de planners en we geven direct antwoord op uw vraag.

 

Transport binnen Nederland of buiten Europa?

Wij verzorgen de fysieke distributie van uw goederen graag voor u. Binnen Nederland of naar Kazachstan? U heeft de juiste partner gevonden voor het transport. Onze eigen douane afdeling assisteert met de opmaak van de juiste documenten (exportaangifte of exportdocumenten) zodat uw zending snel onderweg kan zijn. Wij transporteren niet alleen binnen Nederland of Europa maar onze transporten gaan zelfs naar Mongolië of Turkije. In onderstaande lijst vindt u alle landen waar wij met de vrachtwagen komen. Klik erop en u vindt nog meer informatie.

Naast transport over de weg verzorgen wij nog veel meer. U kunt ook met een gerust hart uw lucht- en zeevracht of warehousing aan ons uitbesteden.

Hoe bereik ik de logistieke helden?

Simpel, bel of e-mail ons. Langskomen mag uiteraard ook. We verwelkomen u graag in het prachtige Twentse Hengelo.


"We are what you need!"

Wij verzorgen de best mogelijke logistieke oplossingen. Ontvang snel een op maat gemaakte offerte of aarzel niet om contact met ons op te nemen