Zeevracht

Zeevracht

Het massaal vervoeren van goederen over de gehele wereld tegen een aantrekkelijke prijs; zeevracht is sinds jaar en dag de beste modaliteit om dit te realiseren. Het vervoeren van zeecontainers is niet voor iedereen een alledaagse bezigheid. Gelukkig kunt u vertrouwen op de specialisten van TransHeroes. Wij begeleiden uw zeetransport van A tot Z. Binnen de TransHeroes® | Smart Logistics Group hebben we naast de zeevracht afdeling ook een eigen douane afdeling (AEO gecertificeerd) waardoor we ook uw douane- en export documenten in eigen huis kunnen verzorgen. Hierdoor profiteert u van korte communicatielijnen, snel antwoord en een persoonlijke service.

Profiteer van:

  • Altijd het meest scherpe tarief voor uw Deep-Sea of Short-Sea zeevracht
  • Eigen douane afdeling voor alle benodigde documenten
  • Wereldwijd netwerk van ervaren zeevracht agenten
  • Van haven-tot-haven of van deur-tot-deur service
  • Jarenlange ervaring in transport over zee
  • Alle specialismen onder 1 dak

 

Deap-Sea of Short-Sea?

zeevracht

Dagelijks vertrekken er vele schepen naar vele bestemmingen zoals China, de Verenigde Staten of het Midden Oosten (ook wel Deep-Sea genoemd). Maar ook binnen Europa varen vele schepen over en weer naar landen als Spanje, Finland en Portugal (ook wel Short-Sea genoemd). Wij bieden beide trajecten aan. Binnen Europa is het soms een zeer goed alternatief voor wegtransport of transport per trein. We kunnen samen met u de afweging maken welke modaliteit het beste past bij uw zending.

Zeevracht bestemmingen?

Er zijn vele landen ter wereld op een goedkope en efficiënte manier te bereiken met zeevracht. Selecteer in onze onderstaande landenlijst het land waar uw zeetransport naar toe zou moeten voor meer informatie. U kunt natuurlijk ook direct een zeevracht offerte opvragen. Staat uw bestemming er niet tussen? Geen paniek, we vinden een oplossing.

Op de volgende landen bieden wij zeevracht aan:

 

Al het werk uit handen laten nemen door specialisten

Kwaliteit staat bij TransHeroes® voorop, of het nou gaat om een volledige container (FCL), een deellading (LCL) of een groupage zending. Wij verzorgen elke vorm van zeetransport voor u met het allerhoogste service level.  Daarom beschikken wij over meerdere kwaliteit certificaten en vergunningen, zo kunt u altijd vertrouwen op een juiste gang van zaken. Wij zijn bijvoorbeeld in het bezit van een AEOS & AEOC vergunning, dat voor een soepele afhandeling van douane formaliteiten zorgt. Een duurzame samenwerking kan alleen indien er goede service wordt verleend tegen een concurrerend tarief.

Wilt u zelf een tevreden klant worden van TransHeroes®? Of wilt u uw transport tarieven eens benchmarken? Vraag online een offerte aan of bel ons. Klik in de volgende landenlijst voor meer informatie over specifieke bestemmingen.

 

 


"We are what you need!"

Wij verzorgen de best mogelijke logistieke oplossingen. Ontvang snel een op maat gemaakte offerte of aarzel niet om contact met ons op te nemen