Zit verkoop in jouw DNA? Ben jij altijd enthousiast zonder irritant te worden? Heb jij het doorzettingsvermogen om elk telefoontje weer met een lach te beginnen? Heb jij ervaring in de outbound sales in een B2B wereld? Wil jij werken in een internationale omgeving in het gaafste pand van Twente met toffe collega’s? Dan zoeken wij jou!

Outbound sales telemarketeer

Parttime – Minimaal 8 uur per week – Hengelo

De wereld van de logistiek verandert snel! TransHeroes is een sterk groeiende logistieke organisatie die zich volledig richt op wereldwijde expeditie van vracht, met een vrachtauto door heel Europa, in een container over water of met een vliegtuig door de lucht. Daarbij verzorgen wij douane en exportdocumenten. Dat doen we ook nog eens erg goed! We merken echter dat nog niet iedereen ons kent….en dat moet jij veranderen!

Wat zoeken wij?

Een enthousiaste, leergierige man/vrouw met een winnaarsmentaliteit. Je hebt overredingskracht zonder dat de prospect jou irritant vindt. Je hebt een vlotte babbel, maar kunt ook goed luisteren naar de klant. Je pikt de juiste signalen snel op en weet dat om te zetten in resultaat. Je kunt goed zelfstandig werken en hebt de nodige ervaring in sales en telemarketing. Je hebt affiniteit met logistiek of weet je de wereld snel eigen te maken.

Jij bent een echte Telemarketing Hero omdat jij:

-> Een verkoper pur sang bent;
-> Enthousiast wordt van het verbreken van je eigen targets;
-> Niet opgeeft als het even niet lukt;
-> Goed aanvoelt wat werkt en vooral wat niet;
-> Een potentiële klant weet te overtuigen om een offerte aan te vragen.

Wij verwachten van jou dat je:

-> Ervaring in telemarketing en sales hebt;
-> Jouw ervaring kunt overbrengen aan andere collega’s/onze andere heroes;
-> Minimaal 8-10 uur per week beschikbaar bent tussen 09.00 – 15.00 uur;
-> begrijpt hoe Microsoft omgevingen werken en snapt hoe online marketing werkt;
-> vloeiend Nederlands spreekt – Twents tongvalletje vinden we niet erg, hebben we zelf ook 😉;
->gedreven bent door resultaat!

Wat bieden de TransHeroes® jou?

Allereerst een flexibele baan waarbij je zelf je uren kunt indelen op werkdagen tussen 09.00 en 15.00 uur. Samen maken wij het aanvalsplan waarmee we de markt gaan benaderen. Daarna werk je zelfstandig en hierdoor moet je om kunnen gaan met verantwoordelijkheid. Uiteraard leg je jouw resultaat op de juiste manier vast! Je ontvangt een uitstekend salaris, afhankelijk van je ervaring en prestatie. Onderdeel van de sollicitatieprocedure is het voeren van een sales call.

Wie zijn die TransHeroes® eigenlijk?

Ondanks een lange historie in de transport en logistiek is TransHeroes energieker dan ooit! De afgelopen 7 jaar hebben we maar liefst 6 FD Gazelles binnen gesleept en dat succes willen we continueren. We verzorgen transport over de weg door heel Europa en zelfs ver daarbuiten. Onze zeevrachtafdeling regelt de import en export van lading in zeecontainers. De luchtvrachtafdeling zorgt ervoor dat de zendingen binnen no-time aan de andere kant van de wereld staan. And last, but definitely not least zorgt onze douane afdeling ervoor dat elke zending die Europa binnenkomt of uitgaat begeleid wordt van de juiste douane papieren. TransHeroes kenmerkt zich door een open cultuur, familiaire sfeer en een no-nonsense mentaliteit. Geen gezeur of gedoe, dat past het beste bij ons. Stiekem zijn we een heel gaaf bedrijf om voor te werken 😊!

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie vinden wij niet leuk!

Deze vacature is inmiddels ingevuld.

Share this post onLinkedInFacebookTwitter

"We are what you need!"

Wij verzorgen de best mogelijke logistieke oplossingen. Ontvang snel een op maat gemaakte offerte of aarzel niet om contact met ons op te nemen