Transport Zuid-Afrika

Transport Zuid-Afrikatransport zuid-afrika

Als een van de sterkste economieën is Zuid-Afrika een populaire handelsbestemming voor Nederlandse ondernemers. Niet voor niets hebben wij al vaak een transport naar Zuid-Afrika verzorgd. Maar ook als u om een andere reden goederen naar Afrika wilt versturen kunt u natuurlijk bij ons terecht. Wij hebben voor iedere zending het passende transport, omdat wij uw goederen op meerdere manieren kunnen vervoeren. Bovendien bieden wij u een totaalpakket aan logistieke diensten waarmee u geen enkel omkijken naar uw transport hoeft te hebben. En samen met het gemak van een vast aanspreekpunt in Nederland kan het simpelweg niet gemakkelijker dan bij ons.

– Uw transport naar Zuid-Afrika altijd snel onderweg
– Geniet van de snelste luchtvracht naar Zuid-Afrika tegen de scherpste tarieven
– Grote of kleine lading, een zeevracht naar Zuid-Afrika is altijd de goedkoopste optie
– Nooit meer zelf voor tijdelijke opslag of douanepapieren zorgen
– Nu uw wensen doorgeven betekent vandaag nog een persoonlijke offerte ontvangen

Luchtvracht naar Zuid-Afrika

De snelste manier van vervoer is een luchtvracht naar Zuid-Afrika. Uw zending kan zelfs al over twee dagen op de plek van bestemming zijn. Toch lukt het ons altijd om uw goederen tegen de scherpste tarieven te vervoeren, omdat we de afgelopen jaren een groot netwerk aan betrouwbare agenten hebben opgebouwd. Maar we doen meer dan alleen het vervoer. Want als u ook een transport naar de luchthaven nodig heeft, tijdelijke opslagruimte nodig heeft voor uw zending, of douanepapieren wilt laten verkrijgen door echte experts, dan is dat allemaal geen enkel probleem. Zo is een luchttransport naar Zuid-Afrika wel erg gemakkelijk geworden.

transport zuid afrikaZeevracht naar Zuid-Afrika

Ondanks de grote afstand is een zeevracht naar Zuid-Afrika een van de populairste vormen van transport. De belangrijkste reden is de lage prijs, zeker als onze specialisten van TTS TransOcean voor u aan de slag gaan. Wij koppelen namelijk altijd optimale service aan de laagste tarieven, of u nou een groot containertransport naar Zuid-Afrika (FCL) of een kleine (LCL of groupage) wilt versturen. En omdat u in Nederland altijd een vast aanspreekpunt heeft, blijft u altijd op de hoogte terwijl het transport u geen enkele moeite kost. Welke voordelen kunt u nog meer bedenken?


"We are what you need!"

Wij verzorgen de best mogelijke logistieke oplossingen. Ontvang snel een op maat gemaakte offerte of aarzel niet om contact met ons op te nemen